tisdag 2 april 2013

Ruby Kisses - Blue My Mind

Jakten på det perfekta mörkblå lacket ledde mig till ett helt nytt märke. Kul att testa nått nytt, och när jag packade upp flaskan ur paketet så trodde jag verkligen att jakten var över. Men tyvärr blir det inte samma nyans på naglarna som det är i flaskan. Jag vill ha den bläckblå tonen, med lite mer lila i, inte bara blå-blå. Så även om det var nära så var det inte mitt i prick. Jakten går vidare!

Fördelen med att ha testat så många nu är att jag snart kan kombinera alla och blanda till det perfekta blå frankenlacket istället :p
Formulan är extrem jelly. Jag började med ett hudfärgat lack i botten för att slippa VNL men trots det är jag uppe i fem flödiga lager på bilderna i ett försök att komma så nära flaskfärgen som möjligt. Tre lager krävdes för att det skulle bli jämnt över huvud taget och lager nummer fyra fick färgen att djupna. Nummer fem gjorde inte lika stor skillnad så sen gav jag upp hoppet om att få till flaskfärgen. Trots alla lager är det fortfarande lite ljusare på den yttersta spetsen av topparna där det inte är riktigt lika tjockt.

Formula: 2
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay


My hunt for the perfect dark blue polish lead me to a new brand. In the bottle it looked like I had finally found it. Unfortunately the shade on the nails never got to the bottle color, despite 5 generous coats and an opaque nude as a base to get rid of VNL. This is why I hate jelly polishes. The hunt goes on!

8 kommentarer:

 1. Men åååh så ljuvligt!!! På min skärm ser det väldigt nära "det perfekta blå" ut och så jelly dessutom som jag gillar skarpt. Jag tror nog det här måste hamna på önskelistan. Undrar hur det skulle se ut över IsaDora Papagayo Blue? Det är ju väldigt nära "det perfekta" i sig själv oh borde ju funka som underkläder här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om man lägger det över ett annat blått så kan man nog få till rätt nyans... men jag vill ju ha rätt nyans för sig själv >.<

   Radera
 2. Jättefint lack! Du skulle bara veta hur ofta jag står och tittar på koboltblåa lack och tänker för mig själv: att undra om det här är det perfekta lacket som Cactus söker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå, vad gulligt av dig att du tänker på mig! :D Jag tycker mig ha googlat och letat och tittat på allting jag bara kan komma på vid det här laget. Har köpt ett till som står på tur att bli swatchat (Barry M Indigo) och som jag tror kan komma rätt nära om jag blandar det lite med det här ^^

   Radera
 3. Åh det där var hur snyggt som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är absolut snyggt, bara inte perfekt :p

   Radera
 4. Fem lager över hudfärgat! Det var minsann inte dåligt det. Snygg färg är det i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast verkligen inte tillräckligt bra för att väga upp för alla himla lager!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.