lördag 2 februari 2013

Ozotic - 904

Ja det var ju det där med layeringlack... men när det är så här bra så har jag faktiskt inga problem med det! Att jag gillar Ozotic's lack är ju knappast en nyhet och det här är ytterligare ett riktigt läckert lack, från den relativt nya kollektionen Sugar. Det ser faktiskt lite ut som färgat socker så namnet är inte helt galet.

904 är kanariegult i flaskan men blir gulgrönt och lite duokromt i olika gröna nyanser på naglarna. Löjligt snyggt! Jag la det över svart, alltid ett säkert kort.





Trots layering har jag totalt två lager lack på naglarna, ett av det svarta och ett med 904. Riktigt bra densitet på glitterflakes'en eller vad man nu ska kalla dem. Enkelt att lacka med så länge man inte har för mycket lack på penseln.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: llarowe

I'm not a big fan of layering polishes, but when it looks this good I don't mind. This is so gorgeous it's silly! 904 is bright yellow in the bottle but becomes duo-chrome in different green shades on the nails, pictures showing it over black. It's just one coat over the black so the density is really good.

15 kommentarer:

  1. Jag är inte mycket för gult, men det där blev riktigt snyggt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är roligt att det ändrade sig så radikalt från gult till grönt

      Radera
  2. Oj! Det lyser verkligen. Mycket cool effekt.

    SvaraRadera
  3. Häftig färg och effekt men liiite för chunky för min smak.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ganska tydliga partiklar i det

      Radera
  4. Verkligen läckert, naglarna skriker liksom "Se oss!!", och det gillar jag.

    SvaraRadera
  5. Ser ju inte ut att vara samma lack i flaskan som på naglarna! Tyckte detta var störthäftigt:)

    SvaraRadera
  6. Ååå vad snyggt!!Du har alltså inget annat lack under eller?? För det ser ju gult ut i flaskan..?

    SvaraRadera
  7. Det här är på väg hem till mig, och det blir jag väldigt glad för när jag ser dina bilder! Det ser verkligen jättefint ut!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.