söndag 10 februari 2013

Sally Hansen - Rockstar Pink över svart

Ni vet hur man kan ha en bad hair day? Jag har en bad nail day idag, ingenting blir som jag vill och alla lack blir en besvikelse på naglarna. Då ska man lägga ner och göra nått annat, så när jag väl städat bort det här eländet så blir det gymmet ett par timmar istället.

Jag tänkte jag skulle komma undan enkelt med en layering till Nailart söndag idag, men glitterlacket jag tog visade sig vara så täckande att det nästan är fusk att kalla det för layering, det syns inte mycket av det svarta lacket i botten.

Rockstar Pink består av jättesmå glitterpartiklar i cerise och blått, och ytte-pytte-små glitter i guld. Alltihop i en klar bas. Och bilderna är med överlack för en gång skull.



Tummen sabbade jag med ett experiment så den slipper ni se

Första lagret täckte såpass bra att det nästan täckte det svarta helt, så jag la på ett lager till för att se om det kunde bli täckande på egen hand, och det kan det nog. Krävs nog tre lager för det, men jag är tveksam om jag tänker testa.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: fysisk butik/present


Failed layering mani, it covered so well that the black didn't show through at all. It's one of those days you know, a bad nail day :/

8 kommentarer:

  1. Äsch tycker det gills som layering. Tycker det blev fint trots allt. Men vet ju själv att vissa dagar känns inget på naglarna snyggt. Men tur du iaf kan gå på gym och göra nått annat ett tag. :P

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Tror det här en en dupe till Butter London Lovely Jubbly..?

    SvaraRadera
  3. Jag tycker vi kvalar in det här som en layering så du också kan vara med på Nailart Sunday :)

    jag gillar det på något sätt, lite galet liksom.

    SvaraRadera
  4. Det ser helt okej ut, men jag blir inte sugen på det. Kanske hade det varit finare över ett rosa lack? Men jag vet ju att du inte är något större fan av rosa. :-)

    SvaraRadera
  5. Herregud, det där var ju helt underbart. Vet inte riktigt varför jag blivit så glad i färgblandningar och glitter helt plötsligt, har aldrig varit min favoritgrej förut...

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.