lördag 30 april 2011

China Glaze - Electric Pineapple

Jag kom till slut fram till att det första nagellacket ur Island Escape jag ville testa var Electric Pineapple. Färgen är underbar och är helt unik i min samling! Jag har tittat på det ett bra tag nu och inte lyckats bestämma mig för om den är gul med grönt i eller grön med gult i. Jag tror jag lutar åt grönt med mycket gult i.
Det är dock en speciell färg, jag kan tänka mig att man antingen älskar eller hatar den, en del kan nog tycka nog att den är svår.


Lika fin som färgen är, lika hopplös är formulan. Det är jättesvårt att få det jämnt. Även om det täcker bra så krävdes det fyra lager innan det blev jämnt. Flödiga lager är ett måste för att lyckas.
Formula: 2
Färg i sin genre: 5

Förresten, är den någon som har både denna och OPI’s Fiercely Fiona som kan tala om ifall de är lika? Jag inbillar mig det från swatchbilderna på nätet. Jag har länge velat ha Fiona men om denna är en nästan-dupe kan jag bocka av Fiona från listan.

3 kommentarer:

 1. Jag gillar den där färgen ^^
  Jag hade sett en jämförelse mellan denna och fiona så jag skickar med länken här ^^

  http://www.kelliegonzo.com/2011/04/electric-pineapple-vs-fiercely-fiona.html

  SvaraRadera
 2. Tack så hemskt mycket! Jag kan nog bocka av Fiona nu ja, det var tillräckligt likt för mig :) Fast det hindrar kanske inte att jag köper det så småningom ändå för att det är kul, men jag kan prioritera andra lack före :)

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen en häftig färg!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.