lördag 30 april 2011

China Glaze - Papaya Punch

Detta är Papaya Punch ur Island Escape kollektionen, ett orange cremelack.
Jag har aldrig tidigare provat ett orange nagellack. Jag har tänkt att det inte skulle passa med min hudton. Jag hade rätt. Det här var inte snyggt nån stans! Redan i flaskan får jag Halloween vibbar och ser bara pumpor framför mig. Och sen på naglarna bryter eländet loss totalt. Nej, det här är inte jag! Men gillar man orange så är det här säkert perfekt, och det är säkert en bra orange för att vara en orange. Men det ska inte sitta på mig.

(Beklagar det röda nagelbandet, jag gick lite hårt åt med nagelbandsremovern. I verkligheten syns det inte alls lika tydligt, kameran gör det värre än vad det är.)
Formulan är en historia för sig, detta var ett av de värsta lack jag testat på länge, det var omöjligt att få det jämnt, det var ännu värre än Electric Pineapple. Det täcker bra och blir nästan helt opakt på två lager, men inte ens så flödiga lager att det droppar om penseln kan få det att bli jämt och slätt. Det blir pölar i ena änden av nageln och penselstreck i den andra. Jag gav helt enkelt upp, som ni ser på bilderna. Det här lacket kommer antagligen sluta som frankenlack, blandat i andra lack i små doser. Suck.
Formula: 0
Färg i sin genre: 3   (jag har inget riktigt att jämför med, och om man vill ha det till Halloween så är det säkert jättebra, så jag sätter en trea även om jag personligen inte gillar det.)

Ja, där får jag för att jag beställer lack bara för att ha en komplett kollektion, det var första gången och det ska inte göras om!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det här ser urtjusigt ut! Men så är jag ju ett stort fan av orangea lack också. :-)

    SvaraRadera
  2. På rätt person är det säkert toppen, bara inte på mig :p

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.