torsdag 28 april 2011

Förfärligt resultat av en utmaning!

Känsliga läsare varnas, det här inlägget innehåller en extremt ful manikyr!
Annie la upp en jättekul idé på sin blogg, en utmaning att ta tre random lack ur sin samling och göra nått med dem. Hon hade turen att få lack som passade bra ihop och hennes manikyr blev jättesnygg! Jag hade inte samma tur… Med en slumpgenerator fick jag fram tre lack ur min lista och det blev dessa:

Det röda är Zoya Isla, det lila China Glaze Grape pop och det gröna glitterlacket är Sinful Colors Call you later (som jag har ett inlägg om på väntelistan) Tre väldigt bra lack var för sig men ihop… ujuj, tre totalt olika färger och tre helt olika finishar, ett skimmerlack, ett creme och ett glitter.
Reaktionen blev således ”vad i hela fridens namn ska jag göra med det här?!” Men men, man kan inte backa ur en utmaning och det vore ju fusk att slumpa om så det var bara att bita ihop!
Jag bestämde mig för att försöka göra en ruffian, något jag aldrig ens testat att göra förut eftersom jag tycker att jag har för korta naglar för att kunna bära upp det. Och resultatet blev väl därefter. Glittret är sedan svampat på topparna. Det är inget överlack över dock så det ser ojämnt ut. (onödigt att stänga in det i överlack när det ska tas av så fort jag fotat det!)
Jag kan inte skjuta upp att visa bilderna mer så här kommer eländet!Jag gör som Annie och utmanar alla som läser detta att göra samma sak! Har ni tur blir resultatet som hennes, har ni otur blir det så här :p

4 kommentarer:

 1. Jisses vilka svåra färger du fick! Jag gillar din ruffian, men sen känns det som att glittret inte riktigt passar in... Fast, jag har ingen aning om hur jag skulle gjort om jag hade fått tre så olika färger :S

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är glittret kronan på det förskräckliga verket! :p

  SvaraRadera
 3. Utan glittret hade det varit riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Jag håller nog med övriga om att utan glittret hade det varit väldigt fint, din Ruffian ser riktigt bra ut. Men jag har ingen aning om var man kunde ha gjort av glittret istället.. =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.