lördag 23 april 2011

Milani 3D - del 1

Jag har precis fått hem Milanis 3D kollektion med holografiska lack så jag bestämde mig för att visa upp de små sötnosarna! Vi börjar med det blå och gröna idag och tar det rosa, lila och guldfärgade imorron.
De är scatter-holos, alltså lack med holografiskt glitter i, inte ”riktiga” hololack som bildar regnbågar. Jag tycker regnbågs-hololack är ett strå vassare men dessa är inte dumma heller.
De är ganska skira så tre till fyra lager behövdes för att få dem helt opaka och slippa VNL. De blir inte fläckiga och drar med sig underlacket så som en del hololack kan göra.
Jag passade på att fota när solen lyste in genom fönstret så ni får solskensbilder, de gör sig ju bäst då.
Vi börjar med det gröna, Hi-tech
Det här är min favorit i kollektionen, jag är väldigt svag för gröna lack! Det är en underbar ljus, vårig grön, passar bra nu till påsk.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Cherry Culture
Det blå heter Cyberspace
Det är en lite mesig blå tycker jag, det kunde gått ha fått vara lite mörkare, men det är ändå trevligt. 4 lager krävdes för att få fram djupet i färgen.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: Cherry Culture

Fortsättning följer!

3 kommentarer:

  1. Åååh, jag förstår inte att jag har lyckats hålla mig ifrån dessa. Finns alldeles för många lack hos Cherry Culture som jag vill ha och jag erkänner, jag glömde helt av dessa när jag beställde senast och nu ska jag ha en köpstoppmånad på nagellack. *gråter floder*
    Jag gillar båda väldigt mycket.

    SvaraRadera
  2. Köpstopp en hel månad! Vad har du gett dig in på ;) Jag kan knappt klara en vecka...

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.