fredag 29 april 2011

Zoya - Isla

Igår kväll var jag på konsert med klassisk musik (det är inte min stil egentligen men när man blir medbjuden kan man ju inte tacka nej, och det visade sig vara jättebra!) och då kände jag för ett riktigt klassisk rött nagellack. Det fick bli Zoya Isla eftersom det redan stod framme efter det katastrofala utmanings-resultatet.
Isla är det perfekta röda lacket i mina ögon. Riktigt djupröd med massa skimmer. Bilderna visar lite olika röda nyanser men alla stämmer med verkligheten, det beror bara på vinkeln och ljuset.


Formulan är också helt strålande, om man är riktigt försiktig kan man få det bra med bara ett lager. Det var dock inte jag så det här är två men det räcker mer än väl. Dock får man passa sig och vara lätt på handen så att det inte blir strimmigt, det är väl det enda.
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Nail de Royale

4 kommentarer:

 1. Mm, mycket vackert. Detta kan jag tänka mig att köpa...fast jag redan har mängder av vackra, röda lack.

  SvaraRadera
 2. Ja du har ju massor med fina röda! Ifall de vill ha sällskap av detta så är det ju inget dåligt köp, men jag antar att man nån gång får tillräckligt med röda lack :)

  SvaraRadera
 3. En helt underbar färg! Får nog skriva upp det på min önskelista =) H's omdöme om China Glaze Re-freshment (?) Mint var för övrigt ungefär "vedervärdigt ful färg". Jag har dock bestämt mig för att jag älskar den! =)

  SvaraRadera
 4. Haha, man kan inte fästa sig vid vad gossarna tycker! Han får väl titta på de övriga 99 procenten av dig som inte är mintgröna :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.