söndag 25 augusti 2013

Bröllopsmanikyr

Jag kan nog lägga till en punkt till på den där listan "Du vet att du är en nagelnörd när..." i form av "...du tar fyra minuter på dig att välja vilken klänning du ska ha på bröllopet du är bjuden till, men en dryg timme och flertalet provstickor för att välja vilken manikyr du ska ha."

Efter en del testande landade jag i den är layering'en med Kleancolor metallic purple i botten och Nfu-Oh 52 över. Matchade klänningen bra och som en oplanerad bonus får det bli dagens bidrag till Lela's Nailart söndag.
Bröllopet - och efterföljande fest - var för övrigt helt fantastiskt vackert och roligt och med massa god mat, bra musik, fina tal, dans och mycket kärlek! Tack L och E för att vi fick komma!


Yesterday's wedding manicure. It took me about four minutes to pick what dress to wear but an hour and several swatches to choose my mani. I'm a geek through and through!

26 kommentarer:

 1. Väldigt vacker kombination och vilken bra matchning!

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert och perfekt till klänningen! (Du vet också att du är en nagelnörd när du kommenterar naglarna före klänningen... lol! )

  SvaraRadera
 3. Jag har försökt hitta klänning till ett bröllop ett par månader nu och tror att jag äntligen bestämt mig. Då kommer nästa problem - vilket av alla nagellack ska jag ha. Hmmm... Så jag förstår ditt problem. ;)
  Snyggt förresten. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett riktigt dilemma! Och oftast vet ju folk i ens omgivning om att man är galen i nagellack och förväntar sig spektakulära skapelser när det är nått högtidligt tillfälle, så pressen är dessutom hård ^^

   Radera
 4. Superbra kombo ju, väldigt snygg layering!

  SvaraRadera
 5. Vacker manikyr! Klockren punk på listan förresten, känner igen det där!

  SvaraRadera
 6. Exakt!

  Väldigt fin bröllopsgästmanikyr får man säga!

  SvaraRadera
 7. Ha ha, för mig tog det extremt lång tid både att hitta klänning och komma på vilken manikyr jag skulle ha till det bröllopet jag skulle på:)
  Kul att du vågade köra på så pass mörka naglar på ett bröllop, det gillas starkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt ^^
   Tack! Ja, jag funderade inte så mycket på färgskalan faktiskt, tänkte mest på att det skulle matcha klänningen och vara snygg till festen sen :)

   Radera
 8. Perfekt matchning! Håller helt med dig om funderande på att matcha kläder, det kan man slösa bort mycket tid på!

  SvaraRadera
 9. Mycket snygg kombination, och jag är likadan. Det hjälper väl inte att jag har betydligt färre festklänningar än nagellack...

  SvaraRadera
 10. Jättesnyggt!!! Det passade ju jättebra till klänningen med.

  Själv fick jag idag reda på att jag får gäster på fredag och "vad trevligt" var bara tanke nr 2. Den första tanken var "vad ska jag bära på naglarna?"

  SvaraRadera
 11. En kanonfin layering!

  Det där med att välja lack ska inte underskattas! Jag spenderade alltför lång tid att välja lack till en klädsel härom helgen. Jag skulle på 55-års uppvaktning till min svägerska...

  SvaraRadera
 12. Hahaha jaaa så är det ju. Det blev väldigt snyggt!! :-)

  SvaraRadera
 13. Otroligt vacker manikyr! Och visst är det bland det viktigaste vad man ska ha på naglarna när det är festligheter? =)

  SvaraRadera
 14. Snyggt! Och jag håller med, det är inte lätt alla gånger att välja lack! :D

  SvaraRadera
 15. Du var jättefin! Både i lack och klänning. Och jag hade de snyggaste tårna ;-) Jättekul att ni kom, vi hade himla kul och det är jättemånga som berömt tårtan! Kram

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.