måndag 19 augusti 2013

Kiko - 335

Gissa om jag blev glad när Kitty hade hittat det här åt mig i Italien! Ytterligare en kandidat till det perfekta mörkblå cremelacket. Och det här är det närmsta jag kommit hittills! Det är en halv nyans, om ens det, för mörkt bara. Det är helt perfekt i flaskan så jag trodde verkligen att det här skulle vara the one, men sen torkar det som sagt en liten aning mörkare. Jag är dock väldigt glad att jag har det för hade jag inte testat det så hade jag ju gått och suktat efter det och förutsatt att det var det perfekta lacket som jag inte kunde få tag på. Så stort tack till Kitty!

Jag ger ju dock inte upp än, det perfekta lacket finns där ute :)
Strikt taget är det inte ett cremelack heller, utan ett jelly, men under den här jakten går sådana lika bra också, huvudsaken är att det inte är skimmer. Tre lager tog det för att komma så nära flaskfärgen som möjligt och blir av med VNL.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Langat från fysisk butik.


I'm really happy I got 335! It's half a shade too dark to be the perfect dark blue polish, but if I hadn't got a hold of it I would have imagined that it was the perfect one and longed for it. Now I know :) (Thank you Kitty!)
It's a jelly, and took three coats to get as close to the bottle color as possible. It dries a tiny bit darker than it looks in the bottle so it never quite gets there though.

14 kommentarer:

 1. Fint och blankt är det iaf, vi ser ju fotografen speglas i naglarna! På ett sätt hoppas jag du aldrig hittar det perfekta blå - ibland är det själva jakten som är det roligaste och inte målet i sig om du förstår hur jag menar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja väldigt blankt!
   Jodå, jag har hittat det redan, men inläggen ligger och släpar efter lite ;)

   Radera
 2. Väldigt snyggt är det, förstår att du gillar det. :-)

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt! Synd att inte Kiko är lättare att få tag på i Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, besvärliga människor som inte har vett att sälja det till kunder som vill ha det!

   Radera
 4. Det här har jag med och jag bara älskar det. Så vacker blå färg!

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig blå färg! Och jag fortsätter med spänning att följa den fortsatta jakten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kommer fler inlägg med jakten :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.