torsdag 22 augusti 2013

IsaDora - Ocean Crush

Så har man blivit med IsaDora lack då... över 700 lack i samlingen och det här är mitt första och enda från IsaDora. Den förskräckliga penseln avskräcker mig från att ta i deras lack med tång i vanliga fall. Men Ocean Crush är så vackert att det är löjligt, så nu gav till och med jag upp och skaffade det, med pensel och allt. Tror dock att den kommer att få genomgå en frisering så att den slutar vara dubbelt så bred som min lillfingernagel.
bonusbild: med blixt

Det var förvånansvärt skirt. Fyra lager slutade jag på i min strävan efter att bli av med VNL, innan jag gav upp utan att lyckas. Nästa gång blir det ett blått lack i botten under det här! ...Det torkar okej i alla fall.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: fysisk affär / Åhléns


IsaDora is a Swedish nail polish brand that I really don't like. Their brush is like painting with a shovel, it's twice as wide as my pinky nail. But their texture polish Ocean Crush is so beautiful that I simply couldn't resist it, brush and all.
Unfortunately, it was a lot more sheer than I was expecting. I ended up with four coats in my struggle to get rid of VNL, before I gave up unsuccessfully. Next time I'm starting with a coat of full coverage blue underneath this!

22 kommentarer:

 1. Haha, jag gjorde precis samma sak för ett par veckor sedan. Normalt sett undviker jag Isadoralack p g a penseln, men så snubblade jag på Ocean Crush och klarade inte av att motstå det. Det är ju väldigt vackert och jag tyckte att det faktiskt gick över förväntan att lacka med det. Men jag fick ju måla med kanten av penseln, förstås...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk om IsaDora kunde göra vettiga penslar nån gång! Och sänka milliliterpriset. Då kanske man hade kunnat köpa mer än ett enda lack av dem :p

   Radera
  2. Det håller jag absolut med om! Vad är vitsen med att ha en pensel som nästan är bredare än en normal nagel?

   Radera
 2. I think it looks really nice!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I does! It's a shame the brush ruins it :p

   Radera
 3. Väldigt vackert lack! :) Dock tyckte jag inte jag att jag fick så mycket VNL på mina naglar och bilder...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror säkert på batcher och lackteknik och sånt som vanligt :)

   Radera
 4. Jag brukar ösa mitt ogillande över Depend, men i hemlighet ogillar jag Isadora oxå. Skönt att jag inte är ensam! Och nej, jag tänker inte bli omvänd ens för det här ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag avskyr dem båda två, det är ingen hemlighet ^^
   Nej, det är bra att du inte faller till föga också! Nån får hålla på principerna när vi andra är svaga :p

   Radera
 5. Detta lack blir jag aldrig trött på att se bilder på! Så vackert. Ibland lyckas Isadora verkligen överraska med fantastiska lack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nog nästan trevligare på bild än i verkligheten, då kan man förtränga lackupplevelsen :p

   Radera
 6. Rockpaperscissorlizardspock23 augusti 2013 09:45

  Ser jag fel eller heter lacker egentligen Sugar Crush?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kollektionen heter Sugar Crush, sen heter alla lacken 'xxx cruch', och det här heter Ocean i "förnamn". Inte lätt att hålla reda på alla namn :)

   Radera
  2. Rockpaperscissorlizardspock24 augusti 2013 20:44

   Ah jo jag såg det inne på Kicks idag, kände mig... inte skitsmart när jag insåg att det var namnet på kollektionen och inte lacket - doh! Men på tal om dagens shoppingrunda, har du hunnit se depends nya duo/multikroma lack? Jag hade tyvärr inte möjlighet att köpa något själv idag men det så ut som omddet fanns potentiella guldkorn där.

   Radera
  3. Har bara sett dem på bild, och inte så bra bilder - eller bara flaskbilder - heller. Känner dock att det är en kollektion som tål att ses live i butik så jag kikar efter dem när jag är på ICA då och då :) Vill iaf se vilka jag har potentiella dupes till i samlingen redan. Men eftersom jag normalt sett tycker väldigt illa om Depend så ska det mycket till för att jag ska köpa nått ^^

   Radera
 7. Jättefin färg, men jag har än så länge inte ett enda sandlack i min samling och kommer nog inte att skaffa något heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är lite udda, antingen gillar man dem eller inte tror jag :) Jag gillar en del men bara de där jag ändå hade gillat färgen oavsett finish

   Radera
 8. Jag gillar att du faktiskt gick och köpte detta. Sedan ogillar jag att du ogillar resultatet. Fullkomligt älskar Ocean Crush!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var synd att det inte täckte bättre. Hade det betett sig som Dance Legend's sandlack så hade jag också älskat det även på den punkten (och kommit med en annan pensel då) Nu får det bli nått annat blått i botten.

   Radera
 9. Snygga bilder, jag måste dock vara utrustad med monsterhänder eftersom jag uppskattar den breda penseln ;) Däremot har vi ett gemensamt problem med priset, har några isadora i samlingen (typ 3 med nya storleken, och typ 1 med gamla stora flaskan)..dock är ingen köpt till fullpris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jamen det känns väl skönt att passa in i målgruppen som nån gör produkter för, det är ju egentligen inte så ofta man gör ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.