onsdag 28 augusti 2013

Sephora - Lime Cocktail

Man kan tydligen inte få för många knallljusgröna cremelack! Jag faller alltid för den här färgen även om jag redan har flera stycken som är väldigt lika. Det här är dock ett väldigt trevligt exemplar så det var värt sina få kronor på rea.
Formulan är toppen och lacket var väldigt lättmålat, mycket tack vara penseln som jag verkligen blev kompis med. Den är väldigt bred men platt och rundad så den kommer åt i nagelbanden ändå. Två lager slutade det på men är man mindre nogräknad kanske man kan komma undan med ett.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: fysisk butik / Sephora

I can - apparently - never get too many bright green creme polishes :) I always fall for this color even if I have several polishes in it already. But this is a great example: bright, easy to work with and covered with two coats.

5 kommentarer:

 1. Looks very bright! Like it a lot.

  SvaraRadera
 2. Fint :) Undrar varför Sephora har flera olika flaskor? Själv har jag den som är mindre, platt och oval, och har sett att det finns minst en till...

  SvaraRadera
 3. Snyggt och håller med, den här grönnyansen går det inte ha för många av..känns det som iaf ;)

  SvaraRadera
 4. Trillar också alltid dit på att köpa hem fler av denna nyansen. Senast på semestern kom jag hem med tre nya gröna flaskor;)

  SvaraRadera
 5. Nä, man kan inte få för många av härligt, glada gröna lack! Jättefint :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.