tisdag 20 augusti 2013

China Glaze - Sun of a peach

Sun of a Peach lyckas vara både neon och pastell på en gång på nått vis. Det är nästan självlysande knalligt men ändå har det en mildhet i färgen. Svårt att förklara men jag älskar det oavsett!  Hade det som full manikyr när jag var på äventyr med kollegorna på jobbet innan semestern och fick många kommentarer om hur knalligt och häftigt det var.
Lika underbar som färgen är, lika hopplös är formulan. Det vill bara inte bli jämnt. Många och flödiga lager är enda sättet jag fått hyfsad ordning på det men det är verkligen svårjobbat. Det är andra gången jag lackar med det nu och båda gångerna har det krävts tre lager plus överlack för att det ska se snyggt ut, så det är vad ni ser på bilderna.

Formula: 2
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay


Sun of a Peach is a pain in the ass. It looks amazing but the formula is hopeless. Three thick coats plus topcoat was minimum in order to get it even.

10 kommentarer:

 1. Ja, appliceringen är ju ingen dröm direkt, men färgen är härlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej verkligen inte! Det är nätt och jämnt så att det är värt det

   Radera
 2. Den där färgen tyckte jag om:).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
 3. Jag har inte hunnit testa mitt än, färgen är extremt lockande men din beskrivning av formulan gör helt klart lacket lite mindre intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är synd att formulan var så besvärlig

   Radera
 4. De där mjölkiga milda neonerna är jag så svag för.. suktar ihjäl mig efter detta, men formulan avskräcker grovt. Fast ack vad vackert det är!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag med! Ja, det är verkligen på håret att det är värt det, men färgen är så häftig att jag nog tycker det är det ändå :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.