fredag 16 augusti 2013

Hemma igen

Gomorron! Eller nått... Nu är jag tillbaka igen från en helt underbar semester på Island! Verkligen ett fantastiskt land, får ni chansen att resa dit nån gång så gör det! Jag har badat i varma källor, tittat på kontinentalplattorna, gått nära och bakom helt otroliga vattenfall, blivit duschad av en geyser, sett valar, smakat på en glaciär, blivit nerfirad i en liten korg 120m ner i en (inaktiv) vulkan, ätit massa sushi och lakrits... och shoppat lite nagellack. Kan ju försöka hålla det här inlägget i alla fall lite nagelrelaterat så kan ni få reseinlägg separat med bilder om ni skulle vilja det.


Lacken är av diverse märken som inte har nått med Island att göra, de av udda märken verkar vara polska. Men det är nya märken för mig så jag bryr mig inte det minsta :) Billiga var de också. Och sen några Max Factor som inte säljs i Sverige, inklusive några flaskor av det obligatoriska åka-utomlands-lacket Fantasy Fire. Ett till mig och två i bytes/ge bort syfte.

Försäljningen av suspension base kommer startas upp igen så fort jag fått lite ordning på mig själv igen. Planet hem gick 00:30 och utöver restiden åkte vi dessutom två timmar framåt i tiden pga tidsskillnaden. Fick inte sovit mycket på planet och bara 4-5 timmar hemma nu på förmiddagen. Så vad klockan är och vad det är för dag är inte nått jag riktigt fått kläm på än. Så troligtvis imorron!

25 kommentarer:

 1. Fantasy fire!? Hade jag vetat det hade du fått en beställning av mig. Attans också. Jaja, jag överlever nog. Däremot så känner jag ett kraftigt behov av att få se semesterbilder så ja tack till det.
  Välkommen hem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen då kan du få det ena, jag tänkte att nån i lack-bekantskapskretsen säkert inte har hunnit skaffa det än, även om det verkar som de flesta hittar det när de åker utomlands, vilket folk verkar göra stup i kvarten.
   Semesterbilder kommer det också då :) Ska bara välja vilka av de ca 650 bilderna jag ska ta med så ni inte behöver scrolla igenom alla ;)

   Radera
  2. Jaaaa vi vill se hur fint du haft det! Och jag vill se på hur många bilder jag känner igen mig :)

   Radera
  3. Du får inte vara så där snäll mot mig för då börjar jag gråta. Men JA TACK! Beställde precis suspension base av dig, du kanske kan lirka ner lacket där.

   Jag är så rörd och tacksam så du anar inte. Du är fin du.

   Radera
  4. Jodå, det får jag visst det ;) Så lite så. Hade jag hunnit så hade jag kikat på din blogg om du hade det redan, annars hade jag erbjudit dig det även om du inte sagt nått. Det var ju det som var tanken när jag stod vid lackstället och plockade åt mig ett par extra :)

   Ja, jag tänkte det, det finns massa plats över åt det i det gröna kuvertet.

   Radera
 2. Välkommen hem! Kul med nya lack, men jag är nog ännu mer sugen på att få se bilder från Island.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då fixar vi det, jag har måååånga bilder ^^

   Radera
 3. OK.. jag har ju lite connections på Island.. så vart ska jag skicka min löpare efter Fantasy Fire? Dvs.. i vilken butik köpte du din?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och om jag hittar så kan jag ombesörja en flaska till Mrs Data ifall att en av dina flaskor inte var tilltänkt till henne ;)

   Radera
  2. Nu köpte jag ju tråkigt nog flaskorna i Taxfree shoppen i utrikesterminalen på Keflaviks flygplats. Så om man inte ska nån stans så kanske det blir svårt. Var inne i några butiker som sålde lack i Reykjavik men då var det antingen standard 1A sminkmärken som L'Oreal, etc, eller också de här polska importlacken. Men du kan få den andra flaskan om du vill? Jag tänkte att du varit utomlands så mycket att du redan hade det, men har du inte det så kan du få en av mina :)

   Radera
  3. Ah, det var ju lite knixigare. Jag ska kolla först om det finns någon resenär som kan köpa... Själv kollar jag mest Chanel och Dior hyllorna när jag är ute och flyger.. vilket verkar dumt, då missar jag ju guldklimpar som denna. Du är smart du!

   Radera
  4. Jag gick in i texfree butiken och målmedvetet raka fram till Max Factor disken det första jag gjorde när vi landat ^^ Stod och glodde lite på det hypade Chanel Taboo sen också men fattade inte alls vad alla tjatar om och ställde tillbaka det :p

   Radera
  5. VAAA. Taboo har jag letat efter över hela Rom! Ahhh...

   Radera
  6. Hahaha, det är väl typiskt då ^^ Men undrar om du kanske var för tidigt ute bara, jag har läst inlägg på FB om folk som hittat det på sina Åhlens

   Radera
 4. Åh, vad det låter häftigt! Skulle jättegärna åka dit någon gång, det hade varit fantastiskt! Kul att du är tillbaka igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen ett helt otroligt ställe!

   Radera
 5. Det låter som en riktigt trevlig resa, välkommen tillbaka till verkligheten =) Och lite nya lack är ju aldrig fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Lite för mycket verklighet på en gång bara, börjar jobba på måndag >.< Nog för att jag gillar mitt jobb men det känns som jag skulle behöva sova en vecka efter resan, dygnsrytmen gick helt åt skogen efter flygresan mitt i natten och två timmars tidsomställning samtidigt.

   Radera
 6. Oj du verkar ha haft en häftig semester :) Vore kul att se lite bilder. Jag ska spendera några dagar i Reykjavik innan jag flyger hem till Sverige men blir nog inte så häftiga utflykter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har ju varit på landet och gjort andra kuliga saker, så utflykter är kanske inte lika nödvändiga :) Jag hade gärna stannat några dagar till och åkt runt hela ön, det verkar finnas hur mycket häftiga grejer som helst att göra!

   Radera
 7. Ja, visst är Island fantastiskt! Jag och min man (på den tiden pojkvän!) var där för 100 år sedan, vi pratar alltid om att åka tillbaka! Då åkte vi tåg,ett dygn i Bergen i Norge med det mest otroliga skyfall, rent tropiskt, sedan båt,den kära Smyril, med mellanlandning på ett dygn på Färöarna, underbart, underbart! Inte omöjligt att vi nu skulle ta flyget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit roligt att åka färjan med stopp på Färöarna! Tagit med sig egen bil istället för att hyra, det var dyrt (kanske går jämnt upp iofs) Hade gärna åkt tillbaka nån gång men det finns så många häftiga ställen på jorden som jag inte varit på så det är väl inte så troligt tyvärr

   Radera
 8. Åh, Island! Jag var där 2005 (tror jag) och skulle gärna åka tillbaka! Det vore jättekul att se lite semesterbilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska bara gå igenom bildskörd nummer två från resesällskapet så kommer det ett första inlägg :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.