fredag 2 augusti 2013

Nabi - 13 Mocha

Dagarna flyter ihop när man är ledig, men tydligen är det fredag idag! Och då är det ju Holofredag, som vi alla vet, om vi kan hålla reda på vilken dag det är... hrm.
Holoeffekten på det här var synnerligen medioker, och grundfärgen var kanske inte så man hoppar högt av glädje heller. Men jag tyckte faktiskt mer om det än jag trodde innan. Det är lite brun-korall-gemmalrosa på nått vis, ganska smickrande färg ändå.
Formulan var åt jellyhållet och krävde minst tre lager, hade fortfarande lite VNL kvar. Det här tålde överlack men var ju å andra sidan inte jätteholografiskt innan så det fanns inte så mycket att ta kål på heller.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Amazon

A rather mediocre holo-effect and base color that probably won't make your heart race. A brownish, coralish pink. It's flattering and I liked it more than I thought I would but it's still not very exciting.
The formula was a bit like jelly and I have three coats and a bit of VNL on the pictures.

4 kommentarer:

 1. Inte dumt men inte fantastiskt heller. Ska dock köpa en bunt nabis, vet ännu inte om detta får följa med.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker grundfärgen var snygg! Men Mocha? Är det bara jag som inte fattar?

  SvaraRadera
 3. Hej du! Vad kul att du ska till Island :) Jag kan inte tipsa om bra nagellack för det blir väldigt lite shopping för min del nu. Jag ska åka imorgon och läsa en isländskakurs i en liten by :) Hoppas du får det roligt iaf! Är det semester?

  SvaraRadera
 4. Fint, men inget WOW! direkt... Gillar iofs mer färgstarka holos :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.