lördag 17 augusti 2013

Paket

Klart det väntade en avi på mig när jag kom hem från resan. Ett paket med små rumpor. Beställde ett gäng efter att ha sett Nailtastic's flaskbilder eftersom det var första gången jag sett intressanta färger från Bootie Babe (har inte letat så mycket innan ska sägas). Dock borde jag ju väntat på hennes jämförelse med Nubar eftersom hela Bootie Babe's sortiment tydligen är kopior av vad Nubar redan har, något jag naturligtvis borde ha kollat upp innan. Så så blir det när man inte gör sin läxa innan man handlar... Bara tre av de sju jag köpte är nyanser jag inte redan har i en Nubar-flaska. Men på det här viset kan jag ju skriva en översättning av de andra fyra i alla fall. Och om nån skulle gilla dem och inte ha Nubar-motsvarigheten så är de till salu. Dessutom säljer jag en flaska som jag mest köpte för namnet men inte föll för.

De två jag ska behålla till vänster, och till höger Sushi Tushi som är till salu.


 Back Off som är samma som Nubar Rosso, och Honky Badonky (såld) är samma som Iris Dust


Rock Bottom (såld) och Jewel, Butt Out (såld) och Gem.


Jag tycker flaskorna är roliga, och det är kul att ha ett par rumpor i samlingen. Men jag känner väl inte att jag behöver köpa fler. Jag tycker "kopieringen"/ommärkningen av nyanserna är helt okej när man vet om det, men det är trist om man köper dem utan att vara medveten om det och får hem kopior på lack man redan har. Jag tar det hela med ro, det är sånt som sånt händer, men jag vet att andra är mycket mer noga med vad de köper än jag och antagligen hade blivit väldigt besvikna.

Lämna en kommentar och skicka ett mail om ni är intresserade av att köpa nån av Sushi tushi, Back off, Honky badonky, Rock bottom och Butt out. De kostade 8 dollar styck, jag säljer dem för 40:- + frakt (viktbaserad från 12:-). Alla är helt oöppnade och kommer i originalkartong. (Köper ni suspension base också så sampackar jag så slipper ni dubbel frakt.)


I got a couple of Bootie Babe polishes, only to discover that they are dupes of Nubar polishes I already own. This should not be big news since Nubar makes Bootie Babe's polishes and all of them are originally Nubar shades, but that's what happens when you don't do your research before buying! I just have my self to blame.

6 kommentarer:

 1. Själv är jag ju inte ägare till så värst många Nubar och beställde ett par stycken från Edgy Polish igår. Vilka är dom två som du ska behålla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också bara ett dussin Nubar eller så, men ändå lyckades jag pricka in 4 av 7 ^^ Och ett av de andra tror jag att jag haft men rensat ur samlingen.

   De två som får stanna är Hind Quarter som Anne konstaterat är samma som Moon Shadow, och Killer Keister som jag av swatchbilder bedömmer är samma som Pink Flame.

   Radera
 2. Åh vad sen jag är, Honky Badonky hade jag velat haft...jaja vad är väl en bal på slottet.

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att de var exakta kopior av Nubar. Fina lack annars och roliga flaskor :)

  SvaraRadera
 4. Synd att det var likadana lack som dem du redan har... Köpte mig tre stycken, men så har jag ju inga Nubar heller. Tycker att idéen är så tacky och smaklös att det blir kul till slut :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.