onsdag 7 augusti 2013

Dance Legend - Thermo 170

Är det nån gång man inte ska ha en nagel som är lite kortare än de andra så är det när man swatchar termo-lack! ^^ Men jag hoppas ni överlever ändå. Försök fokusera på det häftiga lacket istället för min korta pekfingernagel. 170 är chokladbrun-svart i flaskan men blir mörkt rött när det blir varmt på naglarna. Omedelbar gradient som i sin tur får mig sugen på att göra en manuell gradient i svart och rött.
Formulan var väldigt lättmålad och täckte på två lager. Lacket torkar lite halvmatt, funderar på om det är pigmentet eller basen som gör det...

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Dance Legend


If there is any one time when all of your nails really should be the same length, it's when you're swatching a thermo-polish! ^^ But try to focus on the pretty polish and not on my nubbinized index finger will you. Number 170 is a blackened chocolate brown in the bottle and turns dark red from the heat on the nails. Instant gradient. It makes me in the mood for making a manual gradient in black and red.
The formula was very easy to work with and covered in two coats.

14 kommentarer:

 1. Häftigt lack! Måste nog prova något av dom här tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är riktigt roliga, absolut värda att skaffa :)

   Radera
 2. Som båtar! Hallon & Lakrits! Coolt!

  SvaraRadera
 3. Åh, det funkar verkligen. Hur fräsigt som helst ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju bra mycket roligare med färgändrande lack som faktiskt ändrar färg! Är ju inte alla som gör det tyvärr :p

   Radera
 4. Vilken häftig färgkombination det blev på det här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag gillar när det är kontraster i färgerna så det inte bara blir rosa och en liten annan nyans av rosa :p

   Radera
 5. Tänkte på hallon och lakrits jag med(dödskallar typ) men huvva vad häftigt det var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sånna där som är tvåfärgade :)

   Radera
 6. Snyggt det var! Kul att färgskiftningen syntes så tydligt. På många sätt så tycker jag pekfingernagelns längd är bra för såna här lackswatches. Det visar att om man har 10 korta naglar så kan man inte förvänta sig en jättetydlig skillnad, dvs så man slipper bli besviken. :)

  SvaraRadera
 7. Det är jätteläckert! Jag har precis fått hem det här och det gråa termolacket, men har tyvärr jättekorta naglar efter fjällsemestern, så jag får vänta med att prova det tills jag har fått lite längd på klorna.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.