lördag 5 januari 2013

China Glaze - Def Defying

En färg som säger pang! Ingen kan undvika att lägga märket till ens naglar med Def Defying på. Shrek-grönt, säkert inte en unik färg, men helt underbar! Och jag älskar det inte bara för att det är illgrönt utan också för att jag kan hålla upp handen mot minst 10 prylar här inne i vardagsrummet och matcha dem perfekt: filtar, kuddar, gardiner, förvaringsaskar, krukor, ljuskoppar... Har jag nämnt att jag har en viss förkärlek för grönt? ;)
Två lager, toppen att måla med, lätt att få jämnt och blankt och fint även utan överlack... jag tror inte man kan önska så mycket mer va?

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Transdesign


I love this shade of green! I can match my hand with my curtains, blankets, candle holders, flower pots, storage boxes... you name it :) Two coats that got even, shiny and easy to paint, what else can you ask for.

7 kommentarer:

 1. I got this from Santa, looking forward to trying it out! Looks good :-)

  SvaraRadera
 2. Gillar det!!
  Är det likt Mojito lacket som fanns i Ciaté's adventskalender?

  SvaraRadera
 3. Vi har samma färg i köket =) Så fort någon får nys om att det är grönt man gillar blir det bara gröna presenter... Vi har grön kniv, äggkoppar, kökshanddukar, stekpanna och gardiner. Vågar dock inte ha det på naglarna, är rädd att det skall missfärga ovanligt mycket.

  SvaraRadera
 4. Det är en riktigt underbar grön minsann! Ett tips om du vill pryda hemmet med mer grönt i just denna nyans är ju Bodums nya produkter, det finns brödrostar och kaffepressar och det mesta till köket. ;)

  SvaraRadera
 5. Älskar, älskar den här färgen! Och andra liknande också. Delar absolut din kärlek till den här nyansen av lack.

  SvaraRadera