tisdag 29 januari 2013

Jämförelse: Color Club - Over the Moon & Jade - Hypnose

Vi tar blått holo idag istället då :)

Over the Moon är ett förhållandevis starkt färgat hololack, de flesta blå i min samling är betydligt klenare i färgen. Nu valde jag att jämföra det med Jade som råkar vara ännu blåare så det ser nog blekare ut på bilderna än det verkligen är. Tycker det är riktigt läckert och även om blå hololack finns i överflöd så kan jag inte låta bli att stirra fascinerat på mina naglar ändå.
Formulan är toppen, ett lager räckte nästan, hade man jobbat lite mer för det än jag gjorde hade man nog kommit undan med ett. Jade å andra sidan krävde tre och egentligen ett fjärde eftersom det fortfarande är VNL, men då blir torktiden lidande mer än jag orkade med just nu. Eftersom holoeffekten är så mycket starkare i Color Club dessutom så tycker inte jag att Jade väger upp för sina nackdelar med den lilla nyansskillnaden.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay


Blue holo polishes are plentiful out there, but Over the Moon is still so beautiful and strongly holographic that I can't stop staring at my nails. Jade is a little bit darker but absolutely inferior when it comes to the formula, so to me it doesn't make up for it with the color.

15 kommentarer:

 1. Fina båda två. Kul att se jämförelsen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, blått holo blir aldrig fel :)

   Radera
 2. Bägge är fina, men även om både holoeffekten och formulan är bättre på CC så gillar jag ändå Jade bättre. Har beställt ett Mentality Seduce, ska vara riktigt blått. Hoppas det kan vara ett värdigt alternativ till dom här två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googlade på det men såg inga bilder där holoeffekten såg särskilt imponerande ut, så jag ser fram emot din recension!

   Radera
 3. Åh vad jag gillar jämförelser. Jämförelse + holo = fullpott! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid roligt att jämföra :)

   Radera
 4. Kul att se en jämförelse!!
  Hade tänkt skaffa Hypnose, men nu blir det kanske Over the Moon istället då... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag låter som ett bra val isf ;) Och så är det 15ml istället för 8 också

   Radera
 5. Yey, då blir det inte Hypnose då... ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att kunna vara till hjälp i valet ;)

   Radera
 6. Hm, CC har ju onekligen bättre holo samt egenskaper, ändå skulle jag köpa Jade (förmodligen för att de har fler intressant holos=inga "enstöringar" i samlingen haha)men mycket fina båda två :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Jades färgutbud är kanske lite roligare, men bara mellan de här två så har de inte mycket att sätta emot ^^

   Radera
 7. Åh, det här ser ju lovande ut! Riktigt snygg färg på det här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul med en färg med lite mer drag i

   Radera
 8. De nya Color Club holona tilltalar mig helt klart mer än förra laddningen. Kan absolut tänka mig att köpa ett par av dem.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.