måndag 28 januari 2013

Inglot - 204

Blå måndag, och erkänn att ni hade väntat er ett blått holo från Color Club! Moahaha ;) Vi kan inte överdosera holo, ni får ett imorron istället.

Jag brukar vara för lat för att tycka om flakelack och annat som måste layer'as över en färgad bas. Jobbigt nog att plocka fram ett lack... Men det här är väldigt vackert. Djupblå flakes i en klar bas (klar på naglarna, det är bara i flaskan den är mjölkig).

Det är ett lager på bilderna, över ett lager svart. Sista bilden är med matt överlack eftersom jag råkar tycka att matta flakes är 10 gånger snyggare än blanka flakes. Lättmålat och bra densitet på flakes'en.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: present/butik


I'm usually to lazy to get out two polishes instead of just one, so stuff that needs to be layered is not really my thing. But this one is so beautiful that I can make an exception. Deep blue flakes in a clear base. It's just one coat in the pictures, over a black base, so good density. And the last picture is with a matte top coat since I happen to think that matte flakes are 10 times as beautiful as glossy flakes. It looks like some mystical blue planet floating in space that way... love it!

28 kommentarer:

 1. Åhh så snyggt. Riktigt läckert. Fint med matt överlack. :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med, riktigt fint med matt överlack!

  SvaraRadera
 3. Har ett liknande lack hemma från Sephora som jag inte har testat. Med matt överlack blir helt klart snyggast.

  SvaraRadera
 4. Nope, du har fel, blanka flakes ska det vara. ;-)
  Jag som älskar kombon svart och blått ramlade nästan av stolen för övrigt av dessa bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, då var det ju tur att jag fotade båda varianterna då och inte bara de matta ;)

   Radera
 5. Så snyggt med matt överlack!

  SvaraRadera
 6. Det blev väldigt snyggt med matt överlack! :D

  SvaraRadera
 7. Jag glömmer bort att jag har flakisarna. (kommer inlägg om det senare i veckan) Synd för det finns många väldigt fina och det här var ju absolut ett av dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det blir liksom inte av att man använder dem. Jag har rensat ut ganska många eftersom de bara står där, men även de få jag har kvar blir aldrig använda

   Radera
 8. Riktigt snyggt!! Den matta versionen är klart snyggast!

  SvaraRadera
 9. Väldigt snyggt med blå flakes, vill också ha. Har bara multifärgade flakes. Kan också hålla med om att flaksen blir ofta ser snyggare ut med matt överlack. :)

  SvaraRadera
 10. Det där såg ju inte så pjoskigt ut...

  SvaraRadera
 11. Det där var en riktig höjdare! Knallig fin blå. Jag köpte lite Inglot smink när jag var i Warzawa för några år sedan. Måste säga att det var riktigt prisvärda och bra grejer då iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också sett väldigt positiva omdömen om deras smink

   Radera
 12. Men så snyggt!

  Med vänlig hälsning
  /Eav

  SvaraRadera
 13. Jag måste prova matta flakes nästa gång ser jag. Förresten är det hemskt att alla verkar ha bestämt sig för att visa riktigt snygga, för mig okända, lack idag, hur ska det gå för min plånbok?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt farligt för plånboken att läsa bloggar ^^

   Radera
 14. Jag brukar också vara för lat för att använda layeringlack av olika slag, vill att lacken jag köper ska funka på egen hand. Men ibland funkar det. Det här var jättefint! Har inget flakelack som liknar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag brukar också tycka det, det ska räcka med ett lack

   Radera
 15. Så otroligt läckert lack, vilken fin blå färg på flakesen (eller hur det nu blir i bestämd form..?)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.