fredag 18 januari 2013

Ludurana - Magnífica

Lyckades få ihop ett holofredagsinlägg den här veckan äntligen! Grävde fram ett lack ur en låda som inte fått vara med på bloggen innan utan fått stå i den där lådan lite för länge.

Trevligt blått holo med en droppe turkost i. Jag testade det lila ur samma kollektion och höll på att förgifta mig på den gräsliga parfymen som de hällt i lacken, så då blev resten stående. Men det här hade inte alls samma grad av parfymering, det luktar fortfarande skunk men inte lika starkt, så det verkar vara stor skillnad från flaska till flaska.
Lite skirt är det, och ganska rinnigt. Tre lager tog det innan det täckte, och då var det både naglar och nagelband som var täckta. Men holoeffekten är färgglad och helt okej så jag får väl ha överseende.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: llarowe

Det kommer bli dåligt med svar på kommentarer och tyst över helgen här, för jag åker bort från min dator, halvvägs tvärs över landet, och hälsar på Mrs Data! Yey! :)


Old polish for this Holofriday, blue with a drop of turquoise and unfortunately scented! It's not at all as strong as the purple one I tried from the same collection (the purple is the reason this one has been sitting in a drawer for so long). But the smell is still disgusting. A bit sheer and runny too, but at least the holo effect is colorful, so I suppose I can live with that. Three coats.

9 kommentarer:

 1. Snyggt! Man får lite söderhavstankar :)

  SvaraRadera
 2. Jättefint!! Jag har precis fått upp ögonen för hololack tack vare dina tidigare inlägg :) Vill köpa mig flera NU!! :)

  SvaraRadera
 3. Oh, när jag ser det här längtar jag till våren! Jättefint!

  SvaraRadera
 4. Fint lack, hoppas du får en trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt!! Vill ha!! :D
  Hälsa Mrs Data ;)

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt holo lack <3 Gillar verkligen den ljusa men effektiva färgen! Vill ha <3

  SvaraRadera
 7. Jättevackert! Den turkosa färgen är ljuvlig!

  SvaraRadera
 8. En droppe liten droppe till så hade det varit det ultimata turkosa hololacket. Nu är det istället väldigt snyggt, inte vrålsnyggt;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.