fredag 25 januari 2013

Make Up Store - Charmaine

En holofredag som jag för en gång skulle lyckades komma ihåg med god marginal... Får bli nya Charmaine som visas upp även om holoeffekten är mesig värre. Det såg mycket mer holografiskt ut i butiken (de har lögnaktiga lampor där) är det gör i verkligheten, även i starkt solsken är det inte mycket att hurra för. Men eftersom grundfärgen är turkos så är jag inte särskilt kinkig, det är snyggt ändå!
De riktigt holografiska hololacken ur MUS's gamla batcher är ju ett elände att lacka med utan Aqua base under. Det här har inga som helst likheter med dem. Bilderna visar ett enda flödigt lager som var en dröm att måla med och dessutom torkade snabbt utan överlack. Så om man bara inte väntar sig holoeffekt i överflöd av stackars Charmaine så är det ett toppenlack.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5 som "vanligt" nagellack, 2 som hololack.
Inköpsställe: butik


This holofriday I got my most recent purchase from Make Up Store for you, the lovely Charmaine. If you expect a lot of holoeffect you will be deeply disappointed, since that is very week. But other than that it's a great polish. One generous coat was plenty, a dream to work with and fast drying.

24 kommentarer:

 1. Ingen super holoeffekt som sagt, men håller med om färgen, superfin turkos. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får vara glad över färgen iaf :)

   Radera
 2. Åååh nej! Jag som funderade på att köpa min första hololack från make up store..kanske ska välja ett annat märke då..

  SvaraRadera
  Svar
  1. De lacken från MUS som ska vara holografiska är ju mycket mer holografiska än det här, det här ska tydligen vara ett "skimmerlack" i deras värld. Problemet är ju att de har dödat sina holosar och förstört effekten så de som går att köpa nu är inte alls lika starkt holografiska som de gamla batcherna. Dessutom är de skitjobbiga att hantera som sagt.
   Jag tycker du ska köpa dina första hololack ur holo-kollektionen från Color Clud :) De är en dröm att måla med och har jättebra effekt. Så du får en positiv upplevelse av holo från början :) De besvärliga lacken kan du ge dig på senare.

   Radera
  2. Tack för tipset, det ska jag göra! Ska försöka få tag på dessa från Ebay.

   Radera
 3. Älskar färgen även om holot kunde varit starkare. Fast ibland tycker jag att dom lacken som inte är så stark holoeffekt i är finare när man inte har det i direkt ljus än dom som är kanon holos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, riktigt starka hololack blir ju mest grådassiga när de inte har ljus på sig, då är det ju bättre med den här varianten

   Radera
 4. Ja det var ju inte riktigt lika holo som det såg ut som i butiken, men färgen är ju frikkin' awesome! Och ett lager!? Jag kanske behöver ett själv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, lite fusk där... inte ens under min superstarka dagsljuslampa får jag fram samma effekt som i butiken, undrar just vad de har för lampor där!
   Men positivt överraskad över formulan iaf :)

   Radera
 5. Jag har kikat på den där skönheten ett bra tag nu, någon dag ska jag skita i min snålhet och slå till! Varje gång jag går förbi dem slänger jag skamlöst trånande blickar på Charmaine...

  För övrigt ser dina naglar sjukt snygga ut här, var bara tvungen att lägga till det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så mycket! Det var jätteroligt att höra eftersom det är helt och hållet mina egna nu, inget material alls på :)

   När man känner så för ett lack så måste man köpa det, annars kommer man bara ångra sig! :)

   Radera
 6. lite mesig holo är det allt, men färgem är verkligen snygg!

  SvaraRadera
 7. Lite synd med holot, men färgen är ju alldeles underbar!

  SvaraRadera
 8. varför har jag inte sett det här lacket på mina MUS-butiker? jag tittade ju senast idag... Hm, jag vill också ha turkost (mes)holo! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där jag var stod det inte bland de andra holosarna, kanske därför... tittar så sällan på nått annat så jag har nog missat det några gånger också :p

   Radera
 9. Hm, undrar också vilka superlampor de har där. Men konstigt att man inte tänkt på det förut. Jag tycker att allt ser snyggare ut INNE i butiken än utanför. Som om både färger och glitter fångas upp och förstärks! :)
  Jag tyckte hursom att det här var riktigt fint, synd bara att jag tycker de är lite för dyra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte hela världen med nagellack, men med smink och sånt går det ju aldrig att prova ut en foundation eller concealer eller dylikt där inne, det blir ju massaker av färgerna :/

   Radera
 10. Jag ÄLSKAR Charmaine! Fastnade för den fina färgen, och eftersom jag inte är så överförtjust i holo blev det mest en trevlig överraskning när det var lite i, och jag hade utgått från att det bara skulle vara skimmerlack... Svårt att förklara, men lacket är som sagt awesome när det är så extremt lättlackat! Det är lätt värt sina dyra pengar =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om man inte har "fel" förväntningar på det så är det ju jättefint!

   Radera
  2. Får man skimmer när man förväntar sig holo, som om man bara ser det i butikens lampljus kan man nog bli besviken, och om man förväntar sig skimmer i en sjukt snygg färg och får lite holobonus så är det nog positivt =)

   Radera
 11. Supersnygg basfärg!!
  Lite väl svag holo kanske ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är synd att holot verkade stanna i butiken

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.