fredag 11 januari 2013

Hypotetisk, teoretisk fråga

Har slängt upp frågan på Facebook redan så ni som svarat där behöver naturligtvis inte svara igen, men för de förståndiga människor som undviker Facebook ;) så tar jag det här med.

Om jag, väldigt hypotetiskt nu, hade kunnat få tag på suspension base att sälja vidare, hade det varit intressant för er att köpa? Och i så fall i vilka kvantiteter, på ett ungefär? (En deciliter eller en liter, på den nivån) Och ja, självklart beroende på pris, men ignorera det just nu.

Fråga nummer två: är det någon som vet ett gäng människor, en FB grupp, ett forum, eller dylikt som hade varit intresserade av samma förfrågan? Och den skulle i så fall gälla enbart inom Europa, den hypotetiska förfrågan ^^


Jag har vaga idéer i huvudet men det kräver en hel del intresse för att ens omsättas till mindre vaga idéer...


A very hypothetical question... if I could get my hands on suspension base to sell, would anyone be interested in buying that? Or do you know a forum or Facebook group or something similar that would like to get asked about their interest? (The question would be limited to Europe.)

20 kommentarer:

 1. Precis som många på FB hade jag kunnat tänka mig att köpa en 30 cl eller nåt åt det hållet. Givetvis lite beroende på vad det skulle innebära rent ekonomiskt också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 3dl är en lite bättre kvantitet :)
   Priset gör jättemycket, det vet jag, och jag önskar jag kunde säga nått om det! Det är inte att jag håller info för mig själv utan att jag genuint inte vet alls :/

   Radera
 2. Jaaa det hade varit kul att leka lite! Inte vet jag.. 1/2 liter kan jag säkert förstöra.. ;) Om du sätter ett pris är det säkert lättare ta volymbeslut för mig iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En halvliter kan man absolut göra av med ^^
   Priset beror helt på hur många som är intresserade och vilka kvantiteter man kan köpa in och packa om. Ju fler desto billigare. Så jag behöver ett hyfsat antal intresseanmälningar innan det är nån idé att gå vidare alls.

   Radera
 3. Vet att du redan kollat i Lacka - Byt gruppen och vi skulle självklart gjort ett undantag och låtit dig sälja i gruppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag hade absolut gjort reklam för mig själv där, men sen får beställningarna göras på en riktig säljsite isf, annars blir det inte hanterbart.

   Radera
 4. jag hade älskat att kunna köpa sådant och experimentera med själv...med rätt pris hade jag nog köpt ganska stor mängd..3-5 dl kanske eller mer :)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag skulle vara intresserad. Jag har ju köpt min suspension base från Canada och Girly Bits så blir det inte dyrare så är jag absolut intresserad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man slipper ju eventuella dubbla fraktkostnader iaf, frakten gör ju det dubbelt så dyrt som det borde vara :/
   Du som är så mycket på forum, du råkar inte veta nått ställe där det pratas mycket om att göra frankenlack/indie-lack/osv? Med det gensvar jag fått av de svenska nagelnördarna så måste det ju finnas massa intresserade i andra länder också men jag hittar dem inte! Frustration ^^

   Radera
 6. Nej, på det forum jag hänger är "alla" redan indie-lacksskapare och resten bor i USA. Om du börjar sälja kan jag se om jag kan hjälpa till i och för sig, för några har känningar i andra europeiska länder som kan ha egna forum. Jag tror det finns en marknad, absolut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk i Europa fuskar med frakten och får tag på det från USA ändå då, som vi, gissar jag...
   Men roligt att det är fler än jag som tror på det, att det inte bara är vi galna svenskar som tycker att det är kul att blanda hemma ^^
   Får se hur det går, det är en väldigt lång väg kvar, men jag jobbar hårt för att få det att gå ihop!

   Radera
 7. Jag är intresserad. Jag har länge funderat på att börja franka och det kanske är dags nu att göra slag i saken. Har ju en massa idéer om färger som jag vill ha men som inte finns att köpa.

  SvaraRadera
 8. Vad är suspension base nagellack? Googlade lite och verkar vara ett genomskinligt lack där man lägger till eget glitter enligt önskemål? Jag är också isf intresserad, men antagligen inte så stora mängder, kanske 3dl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis :) I vanligt klarlack så sjunker pigment och glitter, medan man i suspension base kan hälla ner det och även efter tre timmar ha ett lack som ser ut som ett "riktigt" nagellack :)

   Radera
  2. Spännande - och vad jag förstår av kommentarerna så kan man göra egna färger också???? Var köper man färgpigment då som man vill hälla i?

   Radera
  3. Det är helt vanliga lösa ögonskuggor. Jag köper på nätet från USA för att det är billigt men det går lika bra med grejer från Kicks. Alla pigment funkar inte riktigt lika bra - matta är svårare att lösa upp helt än skimmerskuggor - så man får experimentera sig fram lite, men det är ju halva nöjet :)
   Det går åt väldigt lite åt en flaska lack, och sen har man ett lack som matchar sminket som bonus.

   Radera
 9. Hm, jag skulle nog definitivt kunna tänka mig att köpa några dl. Inte för att jag är någon frankare, men det skulle vara kul att testa lite!

  SvaraRadera
 10. Här trillar jag in lite sent.. Jag skulle nog kunna tänka mig 3-5 dl att experimentera med om det blir aktuellt =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.