tisdag 22 januari 2013

Inglot - 138

138 har visserligen inget spännande namn men det är en desto mer spännande färg. Ljust militärgrönt med guld, och beige och dammighet. Det är lite frostigt och det blir en aning penselmärken, men inte så det stör och inte tillräckligt för att trigga igång min starka aversion mot frostlack. Känns bara som skimmer när det väl är på plats på naglarna. Jag trivdes till och med så bra med det att swatchen slutade som full manikyr till jobbet.

Jag kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle ta, med eller utan blixt, så ni får ett par av varje.

Formulan var väldigt tunn och rinnig vid första anblicken, men det täckte på bara två lager vilket verkligen förvånade mig. Och det var lättmålat om man bara inte tog för mycket på penseln.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: present/butik


My first meeting with Inglot and it's a really interesting color, green and gold and beige and dusty. It's a tiny bit frosty but not enough to trigger my hate of frosty polishes. The formula was a surprise since it was very sheer and a bit runny, but then ended up covering with just two coats, impressive. I really like this and even if this was intended to be just a swatch I ended up painting my left hand as well and wearing it to work.

10 kommentarer:

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.