söndag 4 augusti 2013

Neon med dragkedja

Igår var jag på möhippa, hur roligt som helst! Eftersom både den blivande bruden och delar av sällskapet vet om min galenskap när det gäller nagellack så kunde jag ju absolut inte dyka upp utan lackade naglar. Så klocka ett på natten till igår satt jag och målade naglarna, det hade jag missat helt i röran av allt annat som skulle fixas och göras ^^

Jag hade svart klänning med ett neongrönt band i midjan och tyckte det kunde vara kul att matcha färgerna, och sen lägga till nån liten detalj på en nagel så det inte "bara" blev lackade naglar rätt upp och ner. Så det blev en dragkedja över det grönaste lacket jag kunde hitta (China Glaze I'm with the lifeguard)



Och idag är det ju Nailart söndag så det blev ju utmärkt med två flugor i en smäll där också. Och jag har faktiskt kvar manikyren fortfarande så det är dessutom en NOTD idag, sånt händer ju aldrig här annars!


I was at a wedding shower/hen-party yesterday and this was my mani for the occasion. I wore a black dress with a neon green ribbon at the waist and figured I would pic up the colors with my mani. The bride to be and some of the guests know about my slight obsession with nail polishes, so I just couldn't show up without a manicure, preferably with some nail art. So at one a clock the night before I was up painting my nails, since I had forgotten it during the day ^^

17 kommentarer:

  1. Haha, nice! Antar att manikyren blev en snackis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag fick visa upp den ett par gånger :)

      Radera
  2. Sååå läckert och kan tänka mig att det matchade klänningen riktigt bra. :-)

    SvaraRadera
  3. Snyggt så det förslår! :D Kan tänka mig att denna blev poppis i sällskapet! :P

    SvaraRadera
  4. Jätteläckert och kul idé!

    SvaraRadera
  5. Snygg design som vanligt :).

    Med vänlig hälsning
    /Eva

    SvaraRadera
  6. Mycket snyggt och härligt färgglatt!

    SvaraRadera
  7. Så söt! Önskar jag hade mer tid att lacka, då skulle jag testa något liknande.

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.