måndag 28 maj 2012

China Glaze - Laser Lime

Eftersom det är flera som kommenterat att de inte sett mycket av Tronica alls så tänkte jag dra storyn. De släpptes i början av 2011, inte länge sen alls alltså, men bara hos salongsgrossister och Sally's i USA och Storbritannien. De gick inte att köpa hos e-tailersarna och var limited edition så vi fick inte tag på dem på nått bra sätt här. Dessutom var det många som blev besvikna på dem eftersom de inte var lika holografiska som OMG kollektionen och bloggade om dem i inte helt positiva ordalag. Så de kom helt enkelt bort där ute i den stora massan av nagellack. Vill man ha dem nu är det eBay som gäller och där kostar de mellan 7 och 20 dollar beroende på färg, de flesta ligger mellan 10 och 15. Man behöver nog knappast alla om man inte är galen (som jag ju är men det visste vi redan) men det kan vara värt att plocka ut några av russinen ur kollektionen :) Vill man se en jämförelse mellan Tronica, OMG och Kaleidoscope så har My Simple Little Pleasures en bra sådan. Som ni kan se på hennes bilder så är Tronica's färgskala samma som OMG-lacken, antagligen ett otaktiskt drag av China Glaze!

Laser Lime var det första Tronica lacket jag köpte, och kom fram till att jag "behövde" allihop :) Det är dock inte bland de mer holografiska lacken i kollektionen, inte ens i riktigt starkt lampljus blir det mer än holografiskt skimmer. Men grundfärgen är ju grön... ähm, fin, menar jag, så det är snyggt ändå :)
Tre lager fick jag måla på för att det skulle täcka och det torkade omedelbart, som de andra.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: eBay

10 kommentarer:

 1. Sitter och skrockar lite igenkännande åt din kommentar om färgen där. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt som är grönt går hem :D

   Radera
 2. Hm. Själva färgen är ju jättefin men det känns ju lite sådär mer holoeffekten ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är inte bländande direkt :p

   Radera
 3. Håller fullt med Annie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kunde hällt i lite mer holopulver utan att det skadat :p

   Radera
 4. Färgen är mysig. Tycker ändå att holoeffekten är ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. All effekt fastnar ju inte på bild heller så det är ju en aning mer än vad som syns med :)

   Radera
 5. Tycker faktiskt att färgen ser jättefin ut.
  Tack för en underbar blogg och allt i kunskapsväg som du så generöst delar med dig av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååh, tack så mycket! Så roligt att höra :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.