fredag 11 maj 2012

Ozotic - 602

Med så många nya hololack är det ju inte okej att missa holofredag! Jag slängde ihop en snabb swatch av 602 innan jag smiter iväg till gymmet.

Av så många holosar på en gång var det faktiskt den här champagne-guldiga koppartonen som imponerade mest, det måste vara nått fel på mig ^^ Det är på gränsen mellan att vara ett scatterholo och att vara prismatiskt glitter för partiklarna är väldigt stora. Men det glittrar och gnistrar (inte så mycket på fotona men i verkligheten!) och känns som en liten hög av guld och juveler (tänk Farbror Joakims kassavalv). Otroligt lyxigt och extravagant men ändå elegant. Med rätt färgtema på bröllopet så tror jag att det här skulle bli ett perfekt brud-lack.

Jag avskyr den nya penseln som hör till Ozotics nya flaskor. Den är så mjuk och sladdrig och jobbig att hantera, lacket flyter iväg och man petar ner det i nagelbanden eftersom penseln solfjädrar ut sig alldeles för mycket. Formulan är säkert bra egentligen men penseln förstör det. Det är tre lager på bilderna varav ett ordentligt flödigt, men det tredje, tunna, var nog rätt onödigt egentligen.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
inköpsställe: llarowe

4 kommentarer:

  1. Även om inte holoeffekten är slående så är effekten hur snygg som helst. Håller helt med dig om att det är ett bröllopslack i rätt tema.

    SvaraRadera
  2. Verkligen en vacker nyans!

    SvaraRadera
  3. Det där ser ju jättefint ut. Äger fortfarande inga Ozotic. Undrar när jag ska åtgärda detta egentligen. :)

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.