tisdag 22 maj 2012

China Glaze - Techno Teal

Tronica lacken har blivit lite styvmoderligt behandlade av bloggvärlden. Alla förväntade sig att de skulle vara en nylansering av OMG lacken, vilket China Glaze gjorde sitt bästa för att inbilla folk eftersom färgerna i kollektionerna är mer lika än det blir av en slump. Och sen blev det självklart besvikelse i massor eftersom Tronica lacken inte är i närheten av OMG lacken i holoeffekt. Dessutom var de limited edition och var svåra att få tag på så de är inte så välombloggade som många andra kollektioner.

Men om man bortser från att de lever i skuggan av sina OMG-släktingar så är de jättefina! Techno Teal är ett helt underbart turkost lack med regnbågar i bra ljus. Lika holografiskt som en del andra av de nyare holosarna som poppat upp på marknaden så det är absolut inget fel på det. Och med snäppet mindre partikelstorlek än många andra scatterhololack. Men det kräver som sagt bra ljus för att inte bara se silverglittrigt ut.


Formulan är jättelättmålad, täcker utmärkt på två lager och torkar snabbt. Ett riktigt bra lack på alla sätt!

Formula: 5
Färg i sin genre:4
inköpsställe: eBay

14 kommentarer:

 1. Har knappt ens sett dessa faktiskt.. ser fint ut dock! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de har verkligen inte blivit uppmärksammade mycket. Tyvärr, för det här är ju jättesnyggt!

   Radera
 2. Hade inte heller sett dem innan men när jag googlade/ebayade runt på dem var detta det lack jag fastnade mest för. Tjusigt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog min favorit med :)

   Radera
 3. Tjooosigt! *Mrs Data i Mumindalen*

  SvaraRadera
 4. Det ser väldigt tjusigt ut faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bättre än man väntar sig :)

   Radera
 5. Jättefint, svåra/dyra att få tag på nu tyvärr..
  Men ska jag ha nåt, är det definitivt detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ju tack och lov inte så dyra som OMG lacken (än iaf). 15 dollar för det här vid första träffen på eBay, absolut värt det tycker jag :)

   Radera
 6. Jag har bara ett, det silvriga, och det var en besvikelse. Jag har sett många fina bilder på det här du visar och det mörklila men jag har inte brytt mig om att köpa dem. Jag tror dock de är väl värda att skaffa om man hittar dem till bra pris. Jag skulle nog kunna tänka mig några faktisk, i en swap eller så.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.