lördag 19 maj 2012

Vinnarna i giveaway'en

Nu är vinnarna dragna med Random.org och jag har mailat alla

1 Ebalay - Maggan
2 A-England - Honi
3 CND - Linda W
4 China Glaze crackel - Åsa S
fyra Gott och Blandat påsar med 10+ lack i varje - Annika, Amandalund, Polish Pig, Tova


Tack alla som var med! Det var jättekul med så stor uppslutning! Jag har tagit bort kommentarerna nu men det var ca 100 pers som anmälde sig, det är inte klokt :) Och det kommer säkert fler utrensningar så det är inte sista gången jag gör nått sånt här!

Dock måste jag ändå säga att det trots fetstil, understruken och gulmarkerad text var en handfull som inte lämnade kontaktuppgifter. En del länkade till en Bloggerprofil som saknade kontaktuppgifter eller som var spärrad så den inte syns utåt. Det drabbade dessutom en av de som ursprungligen lottades fram som vinnare så att jag var tvungen att dra en ny person. Så om ni vet med er att ni har en bloggerprofil just för att kommentera på bloggar så kolla upp så att den inte är dold och att där finns en e-post adress! Vill ni inte visa en e-postadress öppet för att ni är rädda för spam så kan jag säga att jag haft min adress synlig på massa ställen i över ett år och aldrig fått ett enda spam-mail :)

6 kommentarer:

 1. Åh, nedrans också....

  Inser nu att jag hela tiden trott att min e-post adress syntes. Det gjorde den inte :( Nu gör den det.

  Jag säger Grattis till dom som vann och bättre lycka nästa gång till mig själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att det kunde få nån att spana lite på sina inställningar :) Nu har ju du en egen blogg så det finns ju omvägar att få kontakt. Det finns andra där ute som har ännu mer behov av att ta sig 30 sekunder att kolla sin profil!

   Radera
 2. Jag vann!
  *hoppar upp och ner med knorr på svansen*
  Tack underbara Cactus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så :) Har du fått mitt mail?

   Radera
  2. Jadå, jag har just mailat dig tillbaka. Hurra!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.