lördag 12 maj 2012

Zoya - Reagan, Lara & Shelby

Behöver ha upp en swatch av de här till senare idag ;) En massa rosa ur Beach-kollektionen, och jag tycker ju som jag tycker om rosa, så jag ville bli av med dem, därför blev det en jämförelse.

Shelby är det ljusaste, baby-rosa och allmänt hemskt. Tycker jag, som avskyr sånna här rosa nyanser. De andra två var betydligt trevligare och lyckades blidka mig fast de är rosa. De är så mättade och somriga att jag gillade dem ändå... sen lär jag inte använda dem men det är ju en annan sak :)
Lara är det mellanrosa och är helt enkelt bara rosa rätt upp och ner. Reagan är på gränsen till lila, bärfärgat och nästan neonlysande. Det är helt klart min favorit av de tre.

Formulan var sådär härligt cremig och täckande på alla tre utom den ljusa Shelby, som blev lite flammig och inte flöt ut lika bra. Två lager räckte för alla tre.

Formula: Reagan och Lara: 5, Shelby: 4
Färg i sin genre: Reagan och Lara: 4, Shelby: 3
Inköpsställe: eBay

6 kommentarer:

 1. Jag gillar rosa men tycker att alla tre ser rätt intetsägande ut. Reagan är nog finast :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag föredrog också den

   Radera
 2. Lara är snyggast. Jag gillar faktiskt inte babyrosa supermycket heller. I alla fall inte på naglarna. Jag upplever att mina händer ser smutsiga ut då. Ska det vara babyrosa måste det ha något mer, inte bara vara en krämlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte babyrosa på nånting! ...Möjligtvis på bäbisar ^^

   Radera
 3. Shelby, nja... Lara, ok.., men Reagan tycker jag ser riktigt fin ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var min ordning också :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.