onsdag 16 maj 2012

Testat: The Body Shop - Almond nail & cuticle oil

Vad säger ni om en produktrecension? Skulle det kunna vara en ny kul grej här?

Jag hade en rabattkupong som var på väg att gå ut och köpte Body Shop's nagelolja i en liten penselförpackning. Huvudingrediensen är mandelolja och det är även lanolin, olivolja, sojaolja, bivax och massa annat i. Den luktar väldigt diskret, lite sött, lite åt vanilj, och lite blommigt.Korken har en mjuk nagelbands-ner-petare i gummi på toppen och oljan kommer ut ur penseln när man vrider på bakänden av tuben/röret. Det är 1,8ml olja i den och den kostar 125:- (jag fick den för 25:- tack vare rabattkupongen)


Jag har haft den på jobbet och använt den varje vardag i ett par veckor nu. Och jag tycker den är riktigt usel! Oljan lägger sig bara uppepå och kletar av sig på kläder, annan hud, det man tar i, osv, och försvinner. Det känns som om man lika gärna skulle kunna använda motorolja. Efteråt känns det inte det minsta återfuktat utan snarare mer torrt än det var innan! Jag fattar inte hur en hudprodukt kan lyckas med det.

Penselförpackningen är ju jättesmart och den är perfekt att ta med sig och ha i väskan eller så, men det förutsätter ju att produkten i faktiskt funkar. Jag kommer nog att försöka återanvända förpackningen och se om jag kan få in nån annan olja i den.

Produkt: 0
Förpackning: 5
Inköpsställe: Body Shop
Pris: 125 kronor för 1,8ml
Köpa igen: Aldrig i livet!

15 kommentarer:

 1. Om du lyckas få in någon annan olja i pennan får du berätta, jag skulle hemskt gärna vilja återanvända mina pennor, tyvärr brukar dom ju vara rätt dyra med tanke på mängden olja..recensioner är jämt kul!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag lyckades byta! Efter mycket pill och våld så fick jag isär den på ett sätt som gjorde att man kunde hälla i ny olja :) Man fick blocka av framänden, vid andra fasningen efter penseln. Fast jag vet ju inte om alla pennor funkar på samma sätt

   Radera
 2. Jag hoppas att du har skrivit fel för 1,8ml olja för 125 spänn är ju annars rena rama rånet ;) synd att den inte fungerade dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope! Det är rätt, det är rena rånet! Och för ett literpris på drygt 69000 så kräver man ju att det ska vara en %#¤" bra produkt >.<

   Radera
  2. Oj hjälp! Det är ju faktiskt helt sjukt!

   Radera
 3. Produktrecensioner är alltid roliga att läsa! :)

  Tråkigt att det var en dåligt produkt men du vet vi andra att vi ska undvika den! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra :)
   Den kanske funkar bättre för nån annan, men för mig ville det sig inte alls

   Radera
 4. Hur lyckas så vårdande ingredienser bli en så dålig produkt???
  Och så sjukt dyr för övrigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte det heller, och jag kan ju inte skylla på att jag använt den fel eller så... konstig grej

   Radera
 5. Hu, vilket pris! Även om den vore dunderbra... Bra inlägg att dela med sig av! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 6. Haha fett ärlig :D Mer lönsamt att bara doppa dem i valfri olja i hemmet dårå :>

  SvaraRadera
 7. Men herregud så dyrt! Tur att du fick den så pass billig om den nu är så usel.

  SvaraRadera
 8. Jag är alltid på jakt efter nya spännande, nagelprodukter så recensioner är alltid välkomna!

  Trist att oljan inte var något bra, för själva förpackningen känns ju verkligen klockren.

  SvaraRadera
 9. Tack för recensionen:)

  Då vet jag att jag inte ska köpa den där, då jag är på jakt efter en bra olja som fixar mina sköra naglar som går sönder så fort jag kollar på dem.

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
 10. Jag har liknande förpackningar med olja som jag köpte tio stycken för några dollar på eBay. Oljan luktar först parfym och sen fotogen men den verkar ju alla fall funka okej de gånger jag provat. Jag är jättekänslig för oljor, många gör min hud torrare istället för tvärtom. De enda jag använt regelbundet och gillat är OPI Avoplex (avokadoolja) och ren arganolja.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.