onsdag 30 maj 2012

Jämförelse mellan Hits - Dreamer & Ozotic 504

Det var länge sen jag hade ett av Hits duokroma lack uppe för beskådan, jag har ju trots allt några kvar som är otestade. Dreamer är blålila med duokromt i mest rödlila men även djupt mörkblått och kopparfärgat. Bilder beskriver det bättre än ord så ni får titta på en istället.


Nån som gissade att det är två olika lack även på bilden ovan? Nä, trodde inte det :p Två av fingrarna är Ozotic 504. Hits och Ozotic är totala dupes, ingen skillnad över huvud taget. Här är mer bildbevis…


Hits lacket är krämigare och täcker bättre, men har å andra sidan den förfärliga penseln som får mig att fundera på att slänga flaskan genom fönstret! Hade det kommit i en annan flaska med en annan pensel hade jag tyckt bättre om Hits än om Ozotic men nu… nää. 

6 kommentarer:

 1. Oj! Nästan skrämmande så extremt lika de är varandra. Snyggt men skrämmande;)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt lika, fantastiskt snygga! :) En fundering, vilken är dyrast om man skulle få för sig att endast utgå från prislappen och inte formula?
  //Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. På llarowe, som har båda, kostar Hits 8 dollar och Ozotic 14,50. Å andra sidan kostar Hits 1,33 dollar per milliliter medan Ozotic går på 1,03 dollar per milliliter. Så det beror på hur man ser det :) Det är väldigt lite lack i Hits-flaskorna så tror man att man kommer göra slut på det så är det ju bättre att ta Ozotic med tanke på milliliterpriset. Men om man vill ha Ozotic-lacken så får man passa på eftersom de multikroma också slutar att tillverkas nu och kommer försvinna inom en snar framtid!

   Radera
 3. Om du inte hade sagt att det var en jämförelse hade jag aldrig sett att det är två lack! :) Galet lika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det som var poängen ;D Ja, löjligt lika, måste vara samma pigment i dem

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.