fredag 4 maj 2012

Hits - Ares

Första veckan på jobbet avklarad, och jag är trött som en huggorm. Skulle gärna sova hela helgen men se det går inte! Upp imorron igen vid 7 och skriva tenta... Tack och lov en lätt låtsastenta på en lös kurs jag läst på kvartsfart under våren och som det går att klara av utan att vara riktigt vaken också. Det är i princip omöjligt att bli underkänd så länge man är skrivkunnig. Kvällen kommer ägnas åt att plugga på den (har inte pluggat nått alls än...) men innan dess får vi naturligtvis slå på stort med Holofredag!

Var länge sen jag visade ett Hits Holo nu, jag har några kvar i otestat-högen. Det röda Ares är inte det mest holografiska i gänget, det är mest scatter och lite glitter, inte mycket till regnbågar. Det kräver starkt direkt solljus för att komma till sin rätt, till skillnad från mer holografiska hololack som klarar sig utmärkt i mitt lampljus. Men men... Fördelen med det är att det verkligen är rött och inte rosa, som många "röda" holosar är. Det drar snarare åt orange än åt rosa.Penseln är som alltid hopplös, men det var acceptabelt att manövrera det ändå. Vad som är värre är hur klistrigt och kletigt formulan är, verkligen inte rolig. Två kladdiga lager på bilderna, tre på pekfingret där lacket blev lite massakrerat.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Speciallità 

13 kommentarer:

 1. Classic Red with a twist. Synd på dum formula, men snyggt är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja om man ser det som ett rött lack med det lilla extra så är det verkligen snyggt, om man inte förväntar sig en massa holo :)

   Radera
 2. Jag tycker det ser jättefint ut.

  SvaraRadera
 3. Den var snygg, men känns lite sådär för att vara holo på nåt vis... ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är inte mycket till holoeffekt

   Radera
 4. Ljuvligt, ljuvligt! Snart måste jag få tummen ur och lyckas göra en beställning. (I så fall måste jag nog också fixa mer förvaring här hemma...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hitsflaskorna är ju så små så de får du säkert plats med nån stans, bara att trycka ner mellan de andra flaskorna ;)

   Radera
 5. Är lite nyfiken hur du gör med nagellack och så på ett nytt jobb. Vågar du måla på vad som helst eller försöker du tona ned lite? Har du fått några komplimanger för dina naglar och lack?? Nyfiken... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge är det inget problem, mina naglar gick av katastrofalt förra veckan så jag har inte målat dem på ett tag nu :p På förra jobbet fick jag komplimanger för nått nagellack men där jobbade det nästan bara kvinnor också, på det nya är det i princip bara män och de tenderar att inte se sånt :) När jag gjorde exjobbet gick jag med vad som helst, hololack och glitter och allt. En av kollegorna gjorde det till en grej att titta på mina naglar varje dag och fråga vad det var jag hade, han tyckte det var roligt av nån anledning. Men då var jag ju där i egenskap av skolelev och inte kollega så det var en annan grej.
   Sen är jag nog lite ovanlig bland nagelbloggarna på det sättet att jag väldigt sällan går ut med nagellack (väldigt sällan som i max en gång i månaden!). Jag gör basen så dåligt när jag målar att det ska gå att dra av igen så fort jag fotat klart det. Så innan jag går ut har jag oftast gjort mig av med det. För mig är det bara målandet som är kul, inte att HA nagellack på sen :p Och så tycker jag det funkar bättre med nagelvård och olja och sånt om det inte är lack emellan. Har fått för mig att jag inte vill sova med lack på ^^
   Men rent principiellt försöker jag att numera ha väldigt nertonade lack på jobbet, om jag har det alls, grålila och gråblått och liknande. Bland ingenjörer och teknikmänniskor är nagellack bara fjolligt, sånt ska man inte bry sig om, så jag vill inte sticka ut med det. Lite synd, men är man ny får man väl hålla sig till spelets regler ett tag :/

   Radera
  2. Oj vilket långt svar! Tack för det, det var intressant att höra lite om hur du tänker med jobb och nagellack. Speciellt på ett nytt jobb!

   Radera
 6. Ares är det jag gillar minst av mina Hits, men det är fortfarande fint som du säger:)

  SvaraRadera
 7. Hihi, "trött som en huggorm" var ett bra uttryck, det snor jag! :-)

  Det är lite intressant det där med nagellack på jobbet. Själv jobbar jag på universitetet med undervisning och träffar därför en massa studenter och andra lärare hela tiden. Försökte ett tag ha lite mer seriösa lack, men insåg så småningom att ingen tyckte att det var negativt - studenterna verkar mest tycka att det är kul! Men det är ju universitetet, det... ;-)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.