söndag 27 maj 2012

Girly Bits - Cosmic Ocean

När jag såg bilder av Cosmic Ocean på bloggar blev jag helt kär i det. Egentligen hade jag bestämt mig för att låta bli indielacken, men det här fick bli ett undantag. Trots att jag skulle kunna köpa ingredienserna och blanda det själv. Det tar emot att betala för att nån annan ska skaka en flaska bara, men det här var nödvändigt att ha :)

Duokromt skimmer i en närmast ofärgad bas. Går från smaragdgrönt till bläckblått och är hur läckert som helst! Här är det lagt över ett lager svart för att visa det så neutralt som möjligt, men det skulle säkert göra sig över ett blått eller kanske lila lack också.Formulan är ganska skir även för att vara ett effektlack. Första lagret gav bara en hint av skimmer, så det blev tre lager till slut. I övrigt är formulan trevlig och lättmålad.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Direkt från Girly Bits via en sambeställning som My Nail Mania drog igång

8 kommentarer:

 1. Själv är jag för lat för att orka blanda till ett eget lack, så jag vill egentligen ha massa idie-lack. Men de är ju så luriga att få tag på. Samt att jag är för otålig för att beställa från utlandet i de flesta fall.

  (vilken dålig människa jag är, lat och otålig!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är lite för svåråtkomliga för min smak med. Jag gillar inte konceptet med att man ska hänga på låset hos nån site varje gång de släpper 20 flaskor till och sidan kraschar... Är för lat för att hålla utkik hela tiden i väntan på att det ska dyka upp nått. Så du är inte ensam om att vara lat ;)

   Radera
 2. Inga dåliga färgskiftningar! Namnet på lacket är klockrent också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte helt nöjd med mina bilder, det är ännu finare egentligen :)

   Radera
 3. Just Indielack-trenden är inget som lockat mig ännu. Visst finns de många snygga Indie lack men överlag tycker jag att de ofta känns lite hysteriska med allt sitt galna glitter som är i många av dem.
  Detta var inte galet på något annat sätt än snyggt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja glitterlacken håller jag mig väldigt långt borta från! Det här är ett av de få indielack som lockat mig det allra minsta. Däremot ångrar jag lite att jag inte knep några Lynderella att ha i byteshandel eftersom de är så eftersökta nu, folk är beredda att ge sin ena arm för ett sånt lack så jag hade kunnat byta till mig massa kul andra lack för dem :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.