fredag 18 maj 2012

Hits - Hera

Ja just det, det är ju holofredag också! Rackarns vad det ska vara svårt att komma ihåg då :p

Grönturkosa Hera är väldans vackert och lite mer holografiskt än några av sina syskon. I bra ljus så dyker regnbågarna upp ordentligt.






Men vad jag tycker illa om formulan på Hits holosarna! Det är som att lacka naglarna med schampo. Fluffigt och kladdigt och rinner iväg, blää. Tunna lager är inte att tala om för då fastnar det inte lack på hela nageln ens, så det är två flödiga lager på bilderna. Och så med en alldeles för stor pensel till råga på allt. Och inte vill det torka heller! Tur för Hera att det är vackert nog att väga upp det för det här är inget jag känner för att lacka med ofta. Enda positiva egenskapen är att det iaf inte kräver 14 lager för att täcka.

Formula: 2
Färg i sin genre: 5
inköpsställe: Speciallita

8 kommentarer:

 1. Det är snyggt som attan men jag blir inte sugen på det ändå. Det är något som inte lockar med HITS-lacken:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Formulan kanske :P Den blir man inte sugen på! Och de mikroskopiska flaskorna för massa pengar

   Radera
 2. Hera är helt underbar! Jag älskar Hits holos! Har i princip bara använt dem senaste veckan. Jag gillar formulan på mina och att de täcker med två lager. Penseln är inte bra, det är sant, men det finns värre (Up Colors, IsaDora, OPI, Orly, BB Couture...). Sen har jag olika penslar i mina holos från Hits. Några har den vita, plattbreda, och några har den svarta, rundsmala.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara vita tjocka klumpar till penslar, hopplösa... Men jag tycker penslarna i Up Colors lacken är 10 gånger bättre än Hits! De är visserligen sladdriga som sjutton men får man bara in tekniken så är det inga som helst problem att lacka med dem, och formulan på Up lacken är ju oändligt mycket bättre än Hits schampo-historia. Nä, hade det inte varit hololack i glada färger hade jag bojkottat Hits :p

   Radera
  2. För mig är det tvärtom. Jag hatar Up Colors formula. Tre lager och så tungmålat med de penslarna. Sen blir det ju inte så mycket holo av dem heller. Men visst är det lustigt att man kan ha så olika uppfattning om penslar och formula. Jag tycker ju Hitsholosarna är lättmålade jämfört med Up Colors.

   Radera
  3. Jag klarar mig alltid med max två lager med Up lacken, nästan ett på vissa färger :) Men jag håller med om att holoeffekten kunde varit lite mer påtaglig, de blir inte vidare kul om de inte får bra ljus på sig!
   Ja, det är ju det som är det roliga, att man tycker så annorlunda :D

   Radera
 3. Oooh, fint! Gillar namnet också. Alltid ett plus.

  SvaraRadera
 4. Underbar färg! Jag dör nästan lite när jag ser färgen... ^^

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.