tisdag 29 maj 2012

Melia - namnlöst grönt

Det här lacket har en spännande historia... Jag beställde lack på eBay och när jag ändå höll på så tog jag ett grönt med lite blå toner som skulle kunna vara duokromt, en ren chansning för jag tittade inte på några swatcher av det. När jag sen fick hem paketet fick jag en flaska grönt lack i men det var nått som inte riktigt stämde. Jag tittade på min orderhistorik, och mycket riktigt: jag hade fått fel lack, visserligen grönt men där slutade likheterna.

Jag kollade upp allting och började skriva ett mail till säljaren om att jag fått fel vara och ville göra nånting åt det. Men sen fick jag för mig att kolla upp vad det var jag fått hem och det visade sig att det lacket jag fått var betydligt dyrare än det jag egentligen hade beställt och betalat för. Och det var ju trots allt grönt... Så jag bestämde mig för att behålla det här helt enkelt. Och det var väldigt snyggt när det väl kom på naglarna så jag ångrar mig inte.

Hur som helst är det mellangrönt med massa guldskimmer, inte riktigt duokromt men lite svagt åt det hållet. Det är av märket Melia men saknar både namn och nummer. eBay säljaren skrev att det var ett HTF och det såldes för 15 dollar. Är det nån annan som hört talas Melia eller sett det på nån blogg? Jag har ingen referens så jag vet inte om jag ska betrakta det som ett lack med samlarvärde (värt 15 dollar) eller bara ett lack vilket som helst.


Formulan täckte på två lager men var lite rinnigt. Penseln är väldigt tät och rätt så bred och håller mycket lack så man får stryka av den ordentligt mot kanten på flaskan för att det inte ska pöla sig på nageln. Det torkade på ett ögonblick även utan överlack.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

6 kommentarer:

 1. Aldrig hört talas om märket, men det här lacket var ju riktigt fint!

  SvaraRadera
 2. Vilken felträff, skitsnyggt ju!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev rätt fast det blev fel :)

   Radera
 3. Vilka jäkla tur ändå att du fick fel lack för det var ju riktigt snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag kan ju inte låta bli att undra hur det andra ser ut ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.