onsdag 2 maj 2012

Sally Hansen - DVD

Första dagen på nya jobbet! Helt slut i huvudet efter alla intryck och all info... som jag nog har hunnit glömma till imorron :p Har fått ett tillfälligt passerkort, fått mailen att funka och hittar till toaletterna och skåpet med kontorsmaterial. Så man får nog se det som en lyckad första dag :) Tur det finns arkivinlägg på lager när jag är för trött för att göra något nytt...

Jag har saknat DVD i min samling rätt länge, det har verkligen varit ett hål som behövts fyllas av just DVD. Och nu är jag verkligen glad att jag har det för det är helt magiskt vackert! Det består av en i princip genomskinlig bas men är fullsmockat med duokroma glas flecks som gnistrar i skalbaggefärger. Från blågrönt till blålila till rödlila. Omöjligt att sluta titta på. Hopplöst svårt att fota…Det är uppenbart att det är skirt redan när man tittar på det i flaskan. Och på hjulet blir det bara en svag tint trots massa lager. Jag provade att ha det för sig själv på en testnagel och det var verkligen ingen bra idé, fyra lager senare var det fortfarande skirt som vatten. Så det ni får se på bilderna är tre lager över ett lager svart lack. Två lager såg likadant ut så det tredje behövdes inte. Totalt 3 lager färgat lack tycker jag är helt okej så som layeringlack betraktat är det bra. Dock är ju HD-kollektionen inte tänk som layeringlack så ska man bedöma det som ett ”vanligt” nagellack så är det inte vidare lyckat.

Formula: 1    (4 som layeringlack)
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

23 kommentarer:

 1. Väldigt vackert, men har sett bilder som inte varit så kul eftersom man använt det för sig själv. Därför har jag tvekat, men på dina bilder ser det alldeles lysande ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man ska nog undvika att ha det för sig själv om det går!

   Radera
 2. Helt stört att jag just suttit och suktat efter det här lacket och så bloggar du om det :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det på bloggarna, vi tänker samma sak hela tiden ^^

   Radera
 3. Det där ser ut som nåt jag skulle trivas med oxå! Mmmm...blå..mmm..lila..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tror jag nog, blått och lila blir aldrig fel ihop :)

   Radera
 4. Aaah vad snyggt! Har denna på mig idag faktiskt :) Ska helt klart prova över svart nästa gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det vackert! Och det blir väldigt bra över svart. Ett lager ger snygg effekt också, om man inte är ute efter att det ska se ut som i flaskan

   Radera
 5. Jag brukar klara mig med tre lager av DVD. Den är en av mina stora favoriter av HD-lacken. Det är verkligen en underbar färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle inte förvåna mig om det är skillnad på flaska och flaska med dem också som så många andra lack... Jag hade aldrig orkat få det här opakt på egen hand!

   Radera
  2. Kan säkert vara så. Det är ju ett känt faktum att Sally Hansen och kvalitetskontroll inte går hand i hand. Min flaska är några år gammal dessutom.

   Radera
 6. Himla tjusigt du! Och fortsatt lycka till med nya jobbet. :)

  SvaraRadera
 7. ojojoj sååå fiiint!

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till det nya jobbet !! På tal om det (not) så kanske du vill guida mig rätt, är ute efter laylas holo lack, handlar ju aldrig online ( aldrig nånsin )och hittar bara onlinebutiker som endast skickar i usa.. visst kan du hjälpa mig :-) ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Klart jag kan det :) Lättaste sättet att få tag på Layla holosarna är att beställa dem direkt i från Layla i Italien som gör dem:
   http://shop.laylacosmetics.it/index.php?page=shop.product_details&flypage=davide.tpl&product_id=3891&category_id=93&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en
   Frakten är rätt saftig men det är det värt ;) Just nu väntar jag mycket otåligt på att Layla ska släppa ett gäng holosar till (det ska enligt ryktet vara vilken dag som helst nu) och om du har lust att vänta med mig så kan vi göra en sambeställning sen. Ifall du tycker det är läskigt att beställa på nätet, så slipper du riskerna och betalar bara för dina lack och din del av frakten. Jag litar ju på att jag får grejerna så för mig är det inga problem att stå för risken så att säga :) Maila mig om det låter intressant.

   Radera
 9. Fint lack och grattis till jobbet om jag inte redan sagt det :)

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar färg! Älskar hur de blåa och lilafärgerna kompletterar varandra.

  SvaraRadera
 11. Mycket snyggt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.