söndag 20 januari 2013

Hemma igen

...från helgens utflykt till Örebro. Har haft hur trevligt som helst med underbart sällskap, bra mat och bra shopping! Jag tycker om Örebro, det är en väldigt trevlig stad, och med den bästa indiska restaurangen jag varit på, vi åt tills vi rullade hem.


Med mig hem följde ett nytt lack - turkos holo från MUS - världens sötaste lilla klocka att ha i en kedja om halsen, hudjoks, lite ätbart, och tomma flaskor att blanda nagellack batchvis i. Jag har letat efter sådana hur länge som helst, i klart glas med rätt sorts kork och inte för dyra. I affärer, på eBay, hos svenska näthandlare... och så hittar jag perfekta flaskor i en butik i Örebro av alla ställen! Mycket otippat :)

Här hemma väntar 140 olästa blogginlägg, ett vattenfall av grejer på Facebook, högvis med kommentarer att svara på och diverse saker som ska förberedas inför nästa vecka... men först gymmet, som jag har saknat ett par dagar nu.

22 kommentarer:

  1. Hmm.. undrar vad du ska använda dom där blanda-flaskorna till ;) Jag anar en ny kollektion happening. Får vi vänta länge?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får alla vänta tills jag får tag på bas ^^ Men det är ett steg i rätt riktning med vettiga flaskor iaf!

      Radera
  2. Örebro var väldigt otippat flaskfyndarställe! :) Spännande att se vad som kommer fylla dessa flaskor sen. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, mycket otippat!
      Jag har ju holopulver i mängder, så det lär det bli iaf :)

      Radera
  3. Örebro är min kära hemstad och jag längtar nästan jämt dit, det är väl så med hemstäder. Kul att du gjorde fynd där. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag hade också saknat min hemstad om nån släpade mig härifrån... hade hållt mig fast allt jag kunde ^^

      Radera
  4. Är väldigt förtjust i Örebro! Bor en bit utanför, det är dit jag o. mannen i mitt liv åker när vi vill äta gott o. lyxa o. shoppa roligt!Stadskärnan med slottet är ju såå vacker!Vad var det för indisk restaurang du var på? Kan annars rekommendera en pytteliten sushirestaurang, Sushibar på Köpmangatan 27, supertrevlig personal på det där kärva sättet,och sushin är så god!Personal förresten, tror att det är ägarna som verkar jobba alltid!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja slottet var fint, vi var bara på utsidan och hann inte med nån guidad tur men det hade varit roligt att gå en annan gång :)
      Sushi är aldrig fel, tyvärr ville inte sällskapet syssla med sånt ;)

      Radera
  5. Sushibar är Stora J's favorit också. Nästa gång du är i stan kan vi käka där, jag gillar deras teriyakilax.
    Och tack för trevligt sällskap själv. :) Låt mig gissa på Lilla Indien?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var på Karisma, fantastiskt gott! Vi åt tills vi storknade och sen var vi ändå tvungna att trycka ner varsin efterrätt ^^ Jag tog världens godaste mangoshake och den slank allt ner trots att jag var fullproppad med lamm och ris och massa goda såser. Mmmmm :)

      Radera
    2. Karisma är ju en liten bit av himmelriket i Örebro. :) Länge sedan jag åt där bara. Dags för återbesök tror jag visst. :)

      Radera
    3. Ja, ät för mig också! ^^

      Radera
  6. Varit i närheten av mina hemtrakter! =) Roligt, kommer själv från karlskoga, har studerat i örebro och nu bosatt i degerfors.. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man skulle åka på turné runt landet och hälsa på alla bloggare egentligen, det hade varit kul :)

      Radera
  7. OK, nu vill jag verkligen veta vart tusan du hittade flaskorna!? Jag bor ju i Örebro! Och vilken restaurang var det, har Mrs Data rätt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Flaskorna införskaffades på "Oil and vinegar", på en gata varifrån man såg vattnet och slottet om jag inte mins fel... mer beskrivning än så är jag inte kapabel till ^^ Man ska väl hälla olja i dem egentligen men det går lika bra med nagellack :) Till personalens stora förvåning när de frågade vad jag skulle ha i mina 5 tomma flaskor, jag är nog den första kund som svarat "nagellack" på den frågan ^^

      Radera
    2. Engelbrektsgatan. Skulle tro att det är Änglarums gamla lokaler. :)

      Radera
    3. Ja sedär, infödingarna har självklart bättre koll :D

      Radera
  8. Är det Charmaine månne? Isf älskar jag det! :) Fast det står att det hör till shimmer-lacken, vilket jag tycker är lite konstigt. Holot finns ju där. Och just det, en sak till: jag köpte det också när jag var i Örebro. :D Nu kanske jag låter knäpp, men jag tyckte det var en roligt sammanträffande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det! Det såg mycket mer holografiskt ut i affären - pga deras fuskljus antar jag - än det gör hemma hos mig nu, men det är ju absolut ett hololack.
      Ja, det _var_ ett roligt sammanträffande, du låter inte alls knäpp :)

      Radera
  9. Älskar Charmaine! Har det på naglarna just nu, det är superfint och det är en fröjd att måla på! Inte alls rinnigt, men inte heller segt. Dessutom är det ju fint med lite holo när solen behagar att titta fram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja formulan var toppen! Nu när jag hunnit swatcha det :)

      Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.