lördag 3 mars 2012

Eferlysningen av CG BFF - resultatet

Jag visste väl att jag kunde lita på er läsare! :D Ni är så himla snälla som sätter er och letar för min skull! Ett tag där trodde jag att jag skulle behöva ge upp hoppet om en rosa BFF inom den närmaste tiden men sen dök Eva upp och fick mig att tänka i nya banor. Så nu har jag klickat hem en rätt BFF och ska bara vänta otåligt på posten ett tag :)

Hittelön utlovades och ska självklart delas ut! 

Eva, maila mig så jag får tag på dig! Så får du tala om vilken färgskala ditt frankenlack ska gå i :)

Även Josefin letade en massa! Jag gissar att det tog ett tag att gräva fram länktipsen hon kom med, det är ju inte direkt det första som dyker upp vid en Googlesökning... Så maila mig du med så hittar vi på nått åt dig också ;) 

cactusnailpolish [at] gmail.com


Tack återigen allihop som var involverade! Säkert fler som letade men inte hittade nått och inte skev en kommentar, tack ni också!

Resultatet av allt det här kommer dyka upp på bloggen på mer sätt än ett om förhoppningsvis inte alltför lång tid :)

13 kommentarer:

 1. Vad kul att du fick tag i en :) Jag känner att jag är lite för sent ute med att försöka få tag i dem. Får satsa på andra holosar istället :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. de går ju att få tag på, mest en prisfråga :p Hade jag börjat samla nu och inte redan haft de andra så hade jag börjat med BFF och köpt ett sånt "paket" som jag fick tag på nu och sen tagit de kvarvarande, istället för tvärt om :)

   Radera
 2. Vad roligt att mitt letande gav reslutat för dig!
  Jag är en som gillar "utmaningar" och det påstås att jag finner det som är svårt att hitta på nätet*s*.
  Mailar privat till dig.
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja superbra! Jag kanske anlitar dig till fler jakter då ;D
   Gör det!

   Radera
  2. Jag kan juh alltid försöka! Alltså, att försöka hitta det du söker efter:-).

   Radera
 3. Jag höll också på som en dåre när jag skulle skrapa ihop OMG!. Till slut så gav det resultat. På något konstigt vis är det kul när man får kämpa lite för vissa lack. De blir liksom ännu mer värda då. :) Skönt att du fick tag på ditt riktiga BFF.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de får ju en särskild plats i samlingen :) Felet med mig är att jag till slut tycker att de är så speciella att jag inte använder dem ^^ Flera av de andra OMG-lacken i lådan har jag aldrig haft på en endaste nagel än :p

   Radera
 4. Vad härligt att höra att du fick tag i det.
  Nu väntar jag med spänning på en jämförelse.
  Eva: Är du också en letare på nätet? Jag kan bli helt inne i sökandet efter saker som jag kommer på att jag vill ha. Älskar internet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp Åsa!
   Jag är den som inte ger mig tills jag finner det jag letar efter*skrattar*.

   Radera
  2. Jämförelse mellan de två versionerna av BFF kan jag tyvärr inte fixa, den rostfärgade har jag inte. Men jag kan jämföra den rosa med andra rosa :)

   Radera
 5. Jämförelse mellan de två versionerna kommer garanterat komma upp på min blogg senare, eftersom jag också via ett väldigt tacksamt tips från Eva även klickat hem det rosa holot. Så nu har jag rostfärgat och snart rosa och givetvis kommer jag blogg. .-)

  TACK Eva för ditt mail. Tack Cactus för att du fick mig att inse att jag akut behövde ge mig ut på rosa BFF-jakt innan alla lacken var slut.

  Nu är jag alldeles för fattig men mycket, mycket glad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så bra, det behövs fler jämförelser där ute!
   Det är så roligt när alla hjälper varandra! (som kontrast till resten av samhället...) Så bra att du fick tag på ett med :)

   Radera
  2. Cactus; Huvudet på spiken!

   Personligen är jag så trött på all ohjälpsamhet och personers egotänk. Att göra en liten sak kan lysa upp en annan persons tillvaro, det gör mig glad och nöjd.
   Förstod ni hur jag menade där?

   MvH
   /Eva

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.