lördag 10 mars 2012

Tips om China Glaze senaste

För er som gillar glitter så kan man nu få tag på China Glaze's Prismatic kollektion hos både Transdesign och Nailsupplies. Tänkte det var lagom att tipsa om det nu när press releasen gått ut. De har gått att få tag på tidigare också men nu har priset hamnat på en mer sansad nivå. $3.68 tar både Transdesign och Nailsupplies.
Själv står jag över men nån av er kanske är intresserade :)

14 kommentarer:

 1. Redan beställt förut idag hos TD när Scrangie bloggade swatcher :) Im a sucker för glitter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de dök upp överallt igår! Gillar man glitter tror jag att de är kanon :)

   Radera
 2. Köpte 4 av dessa för ett tag sedan. Väldigt läckra som layering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan jag tänka mig!

   Radera
 3. Jag känner mig osäker på den här kollektionen. Känner mig inte särskilt sugen alls, tror jag lider av glitteröverdos efter vinterns glitterfrosseri.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker de känns så röriga, det är så mycket olika glitterstorlekar och färgskiftningar och allt. Funderade på att skaffa dem bara för att testa ändå, och visa upp dem här. Men kom fram till att det nog får vara

   Radera
 4. Har tre st på väg hem :) inte jättehöga förväntningar dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli kul att se vad du tycker om dem!

   Radera
 5. Tror inte det blir några såna. Mer sugen på att köpa nån till från Eye Candy. Och Hunger Games :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig en för att testa, och samma sak med Eye Candy lacken, ett räcker. Men då protesterar den där lilla delen av mig som tycker att man ska ha fulla kollektioner av allt så mycket, så det är inte värt det ^^ Hunger Games lacken lockade inte det allra minsta däremot.

   Radera
 6. För mig blir det inga, tycker det är för mycket glitter och kan inte låta bli att tänka på hur jobbiga de är att ta bort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch det också. Jag tar ju aldrig bort lack så längre men men jag tänka mig hur full dip-in burken skulle blir med glitter, blä! :p

   Radera
 7. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska köpa något ur den kollektionen, om jag gör det så blir det nog bara ett lack i så fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. inte lätt att välja isf, de var ju så lika allihop tycker jag :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.