måndag 26 mars 2012

L.A. Girl - Sterling Silver

Idag var en sån där dag när jag skulle stannat i sängen! Min toalett bestämde sig för att idag var en bra dag att dö, så den slutade spola. Nån ska komma och fixa den så fort de får reservdelar men under tiden får jag stoppa handen i tanken och dra i spaken manuellt varje gång jag vill spola >.< Mina försök att först laga den och sen försöka göra en felanmälan fick mig helt ur gängorna i morse och jag kom till jobbet två timmar senare än jag tänkt. När jag gick ur bilen utanför kom jag på att jag glömt nycklarna till kontoret. Suck. Ingen mat fick jag med mig heller, och avin som jag skulle ta med mig för att hämta ut paketet på vägen hem glömde jag på skrivbordet. Så jag ska göra att nytt försök med det nu om en stund.

Tog ett random lack i högen bara för att kunna sätta in det i Alex istället för att ha det bland de otestade. Sterling Silver ur L.A. Girl’s Metal kollektion. Ett silverfoil helt enkelt. Ser precis ut som alla andra silverfoil i världen :p Köpte det för att få Metal kollektionen komplett bara.

Två lager för full täckning, så bra formula så sett. Lite rinnigt bara , det ville gärna lägga sig i nagelbanden. Torkar bra. Har man inte ett silverfoil sen innan så kan man absolut skaffa det här, men annars kan det lika gärna vara.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Cherry Culture

10 kommentarer:

 1. Vissa dagar skulle det varit bättre att varit hemma och sparkat sig trött!

  Helt ok lack, men inget som jag blir så där värst sugen på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inget jag var särskilt sugen på heller ^^

   Radera
 2. Ett bra baslack helt enkelt om man gillar foil :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja har man inget redan så är det här utmärkt :)

   Radera
 3. Aha, one of THOSE days :/ Men imorrn blir bättre serru, det känner jag på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bra det, idag blev bättre :D

   Radera
 4. Ooh den var tjusig! Ska jag skriva upp på önskelistan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att inlägget hade en poäng för nån ;D

   Radera
 5. Jag älskar silverfoil. Supersnyggt. Kan tänka mig det för att få kollektionen komplett men annars har jag Zoya Trixie så jag borde klara mig. :)

  Hoppas denna dagen blir bättre istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kände mig också nöjd med Trixie egentligen, det här fick bara följa med på ett hörn av nån beställning tror jag, har stått här lääänge nu :p
   Idag blev bättre :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.