fredag 30 mars 2012

Layla - Flash Black

Jag tyckte att superholografiskt var rätt väg att gå denna holofredag. I form av Layla's mellangrå hololack Flash Black. Ja, grått är det bara i flaskan och i dåligt ljus. I bra ljus (liten fjantig skrivbordslampa räcker för ändamålet) så ser man bara regnbågar. Basen kunde lika gärna vara silver eller blå, det blir bara en orgie i regnbågar! Så fantastiskt vackert!Jag har börjat få bukt med formulan lite nu och lärt mig hur jag ska hantera den. Men den är egentligen hopplös eftersom man inte får gå över samma del av nageln mer än en gång utan att det drar med sig lagret under. Det är tre lager på bilderna.

Formula: 2
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Layla

15 kommentarer:

 1. Jätte snyggt! Och det är som du säger bara regnbågar, men det gör inge för de är så snyggt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mer regnbåge desto bättre :)

   Radera
 2. Den är fantastisk! Alla linjära holos har ju lite av en knepig formula. Det är ju samma sak med MUS och med Nfu Oh eller Koh. Ju bättre regnbåge desto mer knepigt att applicera. Laylas är dock bland de bästa av mina linjära då de självutjämnar bra och inte lämnar vallar eller så. Jag rekomenderar att du skakar ut dem ordentligt också, så klumparna pigmentet vill bilda löser upp sig och eventuellt att du tunnar dem lite också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar absolut finnas ett sånt samband, ju mer holoeffekt desto jobbigare formula. Det kanske inte går att hälla i hur mycket pulver som helst och fortfarande ha kvar en vettig formula på det. Men den här flaskan var mycket bättre än Ultra Violet som jag testat innan så det verkar vara lite olika från omgång till omgång iaf

   Radera
 3. Helt underbart! Måste nog ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är värda sina höga priser de här lacken!

   Radera
 4. Aaah, jag dör! Och den ser inte det minsta svart ut, bara en massa regnbågar överallt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bara regnbågar, hur häftigt som helst :)

   Radera
 5. Den är ju hur snygg som helst, blir ner och mer tydligt att jag måste ha dessa lacken!

  SvaraRadera
 6. Ooooooohhhh, superholo!!! Måste köpa dessa i april, är så sugen på dem!

  SvaraRadera
 7. Det finns inga ord... det här var så fint!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.