lördag 17 mars 2012

Gästinlägg: Kitty visar mer Dollish Polish

Är ni sugna på mer Dollish Polish lack från Kitty? Här kommer det fler fina bilder i alla fall :)


_______________________________________________________________________________________________

Åter dags för Valley of The Kings från Dollish Polish. Denna gång i form av Palm Fronds, ovanpå min go-to-black, China Glaze Liquid Leather. Och de flesta gillar grönt har jag förstått. Det här skulle jag även kunna tänka mig tjusigt över någon mörk grön bas om man vill ha mera blend effekt.
Jag ville inte ha för tjockt med glitter, så det här är förmodligen ett lager. Åter igen är appliceringen lätt och enkel, det mixas bra mellan lite större hexagoner och mindre glitterpartiklar i lite olika gröntoner. Jag gillade det här lacket mycket bättre än mina gröna Lynnderellas (All Hallows Eve, I Can Afford It) då jag tycker dom blir så överdrivet blingiga. Dollish Polish Palm Fronds är mycket mera användbart i mitt tycke. Palm Fronds, har jag lärt mig nu, är palmblad helt enkelt.

_______________________________________________________________________________________________

 Tack så mycket Kitty :)

9 kommentarer:

 1. Fina bilder på ett riktigt fint lack! Tack Kitty :)

  SvaraRadera
 2. Lacket ser jättesnyggt ut!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina bilder på ett riktigt tjusigt glitter! :-)

  SvaraRadera
 4. Helena, Annie, Nailtastic & Honi; Tack alla för kommentarerna, uppmuntrande! :) Jag övar och övar för att ta bättre bilder och är jätteimpad över alla er bloggare som lyckas så bra. Nu som tur är var Palm Fronds ett vackert och tacksamt lack att fota.

  SvaraRadera
 5. Jäkligt snyggt! Jag gillade den verkligen över svart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, trodde såklart att lite grönt skulle falla dig i smaken!

   Radera
 6. Kul att se ett marsvin i tidigare inlägg (jag kunde inte kommentera det inlägget). Fräcka naglar som vanligt också! Tack för senast!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att du tyckte det :D Tack själv!
   Jag gjorde om det inlägget och dolde de befintliga kommentarerna. Höll det bara uppe så länge det var aktuellt. Eftersom det var personliga fakta om jobbet så tar jag bort det efter ett par dagar så det inte ska gå att hitta för utomstående som inte följer bloggen (typ eventuella arbetsgivare :p )

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.