lördag 10 mars 2012

OPI - The show must go on

En NOTD, det händer inte ofta att det är samma lack på naglarna som på bloggen :)

Ska ut på restaurang med pojkvännen ikväll och bestämde mig för en full manikyr i klassiskt rött. Det är första gången på flera månader som jag har en full manikyr. Och första gången nånsin som jag använder The show must go on. Tyvärr måste jag säga att jag tycker det är snäppet vackrare i flaskan så det kanske får stanna där i framöver :) Det ser en nyans mörkare ut i flaskan och därmed mer rött, på naglarna drar det mer åt rosa. Underbart oavsett men jag hade önskat att det var lite mer mörkrött. Glass flecks’en i koppar är i alla fall jättefina oavsett.

Ni får det tvivelaktiga nöjet att titta på min högerhand eftersom jag bröt av pekfingernageln på vänsterhanden på ett paket köttbullar… det ni! 
Lite rinnigt och skirt kanske men inte så det störde så mycket. Jag är inte så förtjust i OPI’s breda penslar så jag får koncentrera mig och ta tunna lager när jag målar med den. Tror det blev fyra lager till slut men det hade räckt med tre för att få det täckande. Överlack på bilderna också för en gångs skull.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Kicks (hör och häpna! Det var rea…) 

7 kommentarer:

 1. Jag håller med om det är rosa snarare än rött men det är ett av OPI:S snyggare duokroma lack. Jag är väldigt förtjust i röda duokroma överlag för de är mer ovanliga så jag kan acceptera rosatonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den duokroma effekten i det är ju helt underbar! Lite lagom diskret för att det ska vara klassiskt men med det där lilla extra. Svårfotad dock :p

   Radera
 2. Oj vad mysigt med restaurangbesök:) Hoppas ni får riktigt mysigt och trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättetrevligt! Spännande och god mat (asiatiskt blev det) och jättemysig restaurang :)

   Radera
 3. Jag älskar The Show Must Go On! Tycker det är vansinnigt vackert på naglarna. :-)

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det är om möjligt ännu vackrare i flaskan.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.