måndag 19 mars 2012

L.A. Girl - Spot Light

Spot Light är ett sånt där lack som är hur härligt som helst i färgen men som inte ens nästan funkar när det kommer till formulan. Och det är så synd! Det är galet självlysande gult och jag älskar färgen, men det ska till så mycket jobb innan det ser bra ut att jag bara blir trött på vägen…

På tummen ser ni lacket ensamt och på övriga fingrar är det lagt över vitt cremelack. Det är 7 lager på tummen – fast det räcker ju som ni ser inte – och 3 på resten. 7 lager är ju alldeles för många men 3 är inte mycket bättre det, eftersom man ska pilla med två lager vitt först – och nej, man kommer inte undan med ett lager vitt, det måste vara helt jämnt för annars syns det igenom det gula sen ändå. Och jag har inte träffat nått vitt cremelack som täcker och blir perfekt jämnt på ett lager.Vi snackar inte ens VNL här, det är bara genomskinligt allting! Ser man halvmånen på nagelns bas trots 7 lager så är nånting riktigt fel!


Jag tycker inte det är okej att lacket täcker så dåligt på egen hand, jag förväntar mig bättre av lack som inte specifikt marknadsförs som layering/effekt lack. Så det kan tyvärr bara bli ett betyg för formulan… Och som om det inte räckte så torkar det seeegt också, redan från lager två! 

Formula: 0
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Cherry Culture

10 kommentarer:

 1. Oj, jobbigt. Den där hade jag förpassat längst ned i din Helmer... R.I.P!

  SvaraRadera
 2. Oj jag trodde inte de fanns nått neon gult som va värre än Depend 035 som faktiskt vart täckande nånstans efter 6 lager iaf, tror jag hade 7 lr 8 när de vart heltäckt. Bra att veta att jag ska hålla mig ifrån detta då så tackar ;-p

  SvaraRadera
 3. Tackar också för informationen. 7 lager är inget för mig.

  SvaraRadera
 4. så tråkigt! på vitt var ju färgen underbar

  SvaraRadera
 5. Knasmånga lager! Roligt lack dock. Blev lite bländad :P

  SvaraRadera
 6. men jag förstår liksom inte hur de tänker... fattar LA girl inte att det är ohållbart med lack som denna? Hur kan de släppa ett sånt lack? trist!

  SvaraRadera
 7. Var inte det där tänkt som främst ett effekt-lack, då det skulle reagera på blacklights? Eller minns jag fel och misstar det för en annan serie från LA Girl? Men jo, det suuuuger att det är så pass tunnt och inte vill torka:s

  SvaraRadera
 8. Kitty - Ja, alldeles för jobbigt

  Vildanaglar - tror inte jag hade fått det opakt med mindre än att jag använde hela flaskan :p

  Helena - så lite så ;)

  Emma - Visst är det, så himla synd!

  Helga - ja färgen är ju hur häftig som helst!

  Lacklycka - Man undrar allt ibland!

  Else - Det måste varit en annan kollektion isf, de här ska bara vara neonlack i största allmänhet :)

  SvaraRadera
 9. Färgen är ju soligt härlig, effekten lite häftig ändå när du hade vitt under. Men kan inte annat än hålla med om att det är under all kritik med så många lager!

  SvaraRadera
 10. Synd att det kräver så många lager, för det var ju himla häftigt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.