onsdag 28 mars 2012

Up Colors - Rosa Star

Valde det rödrosa Rosa Star som nästa lack från Up Colors. Det är ytterligare en unik färg som jag inte har nån dupe av i samlingen. En kall och knallig - mycket knalligare än på bilderna! kameran ville inte riktigt... - rödtonad rosa. I mina ögon tenderar rosa att lätt bli lite tantigt men det är inget problem med det här. Holoeffekten är scatterd och det blir inga riktiga regnbågar men effekten syns ordentligt ändå.
Ett lager täckte utmärkt men det blev två för att färgen skulle djupna. Torkar riktigt bra men var lite rinnigt, kanske var det den sladdriga borsten som ställde till det.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: llarowe

12 kommentarer:

 1. Jag undrar om jag köpte den... måste kolla i lådan. Jag tror jag hoppade de rosa nämligen. Den ser fin ut på dina bilder så har jag den inte måste jag nog överväga att beställa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. de andra rosa är ju inte på långa vägar lika kul, så det var nog ett principiellt bra beslut i övrigt :) Jag hade också hoppat över de rosa (inklusive den här i brist på bättre vetande) om jag inte vore galen nog att vilja ha alla bara för att det är holo :p

   Radera
 2. Fint! Har alldeles för många otestade OMG-lack och Kaleidoscope där hemmma annars hade jag köpt på mig dessa. Tror jag avvaktar lite tills jag kommit ifatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har massa sånna med! Har fortfarande bara testat typ tre av OMG lacken ^^ Men det hindrar mig tydligen inte :P

   Radera
 3. Jag gillar den verkligen! Fin nyans tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är kul att det är lite mer ompf i den

   Radera
 4. Superfint!! Det ser väldigt likt ut som ett IsaDora-lack jag fyndade i en realåda nån gång häromåret (och blev så löjligt lycklig så alla runt omkring kollade konstigt på mig). Sheer amethyst tror jag det hette.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sånt kan man bjuda på, de förstår inte lyckan med att hitta ett riktigt bra nagellack :D

   Radera
 5. Snygg:) Önskar att min Milani - Digital kunde ha lite av den knalliga rosa färgen i sig, för den var riktigt tervlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Digital är ju absolut inte dum den heller, men det är kul med lite mer färg med ibland :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.