onsdag 21 mars 2012

Gästinlägg: Kitty visar Dollish Polish - A day in Cairo

Jag hinner inte blogga själv, så då är det himla tur att jag har Kitty ;D

______________________________________________________________________________________

Får man säga att ett lack är hopplöst? Jag kommer inte på någon bättre beskrivning av min relation med Dollsh Polish A day in Cairo. Lacket är lika konstigt och förvirrande som en dag i Cairo på riktigt faktiskt.. Det finns ljusglimtar och lite förförande glitterskimmer av en lite obestämbar färg och mitt i det hela finns det stora svarta smutsfläckar.. Typ. Men smutsen är inte lika påträngande här som i Cairo. Här får man skaka runt och veva ganska mycket i flaskan för att fånga upp något av det svarta som vid applicering därefter lägger sig absolut inte där du skulle tycka det behövs. Märks det att jag inte gillar det här? :)

Vad lägger man som underlack här? Svart? Nä då försvinner poängen med det svarta glittret. Vitt såg inte klokt ut. Så då provade jag något neutralt åt nude hållet som blev ganska menlöst.Lite mera åt guld-champagne? Tummen fick OPI Glitzerland under. Jag tycker det hjälpte föga.Till swatchen valde jag lägga China Glaze Swing Baby som bas för lite mörkare guldigt, men då framträder rosatonerna i A day in Cairo väldigt tydligt. Tyvärr har jag inget puderrosa att prova med och nu har halva flaskan gått åt till olika lika dåliga experiment så jag tror jag ger upp.

Vad skulle ni valt som underlack till Dollish Polish A day in Cairo?

7 kommentarer:

 1. Om inte guld eller vitt funkar så har jag ingen aning faktiskt!

  Jag är inte helt förtjust i det här, sonen som gick förbi frågade om det var ett missfärgat fågelägg! Fast riktigt så illa tycker jag nog inte att det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. bra beskrivning. Jag håller med sonen :)

   Radera
 2. Den ser inte lika lockande ut som de andra du visat. Ingen aning vad som skulle funka som bas. Lila? Grått?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... grått kanske är sobert, ska prova. Jag tar mig genom hela kollektionen, både topp o flopp. Allt för att ge er bra koll på Dollish ;)

   Radera
 3. Jag gillar DP.. men denna ser verkligen menlös ut som du säger :)

  SvaraRadera
 4. Ingen höjdare, nej. Men det kommer mera bra Dollish, stay tuned!

  SvaraRadera
 5. Jag fick in en beställning av Dollish när hon öppnade butiken i går. Yay! Nu är det bara att vänta!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.