lördag 24 mars 2012

Gästinlägg: Kitty visar Dollish Polish - Bow to the Pharao

Temat för dagen här på bloggen får bli indie-lack. Först tar vi ett till gästinlägg från Kitty och senare blir det faktainlägg på temat.

_____________________________________________________________________________________

Det flerfärgade Dollish Polish Bow to the Pharao är näst ut från kollektionen Valley of the Kings. Jag valde att prova samt bära det ovanpå både ljust och mörkt lack och återigen var det ChG Swing Baby och ChG Liquid Leather som ni ser under glitterfesten. De mest framträdande färgerna är det guldiga och de turkos/blå glittren, men det finns även en hel del röda, orange, gula och gulgröna glitter i soppan. Det blinkar glatt i nästan alla regnbågens färger när man har detta på handen! De här är kanske vad ni kallar Prismatiskt glitter?
När jag tänker på de smycken som jag såg på Egyptiska Museet i Cairo så är det oftast mycket guld, blått, turkost och svart jag ser framför mig. På det viset tycker jag detta lacket passar väldigt bra i denna kollektionen.

Åter igen, jag är inte en guldig person och det här blir nästan för mycket färger för mig personligen. Men jag gillar de små glittren! Jag vill även skylla ifrån mig på vad-de-nu-var-för-överlack vilken makalöst tjusig shrink jag har på ringfinger nageln, men lite rookie-fel bjuder jag glatt på :)Det ser ganska tättpackat ut med glitter i flaskan, men det blir lite spridda skurar om man bara använder ett lager såsom jag gjort på swatcharna. Jag tycker det är helt okej för då kan man själv reglera lite vilken effekt man är ute efter. På naglarna vill jag minnas det var två lager.

4 kommentarer:

 1. Så snyggt, det passar ju bra både under ljusa och mörka lack! Jag är inte så mycket för guld egentligen men det här kan jag nog tänka mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tvekar att jag kommer använda det igen så maila mig din adress så kommer en (mini-flaska) på posten! Guldregn när man minst anar det från kitty_se(a)yahoo.com :)

   Radera
 2. Snyggt på bild. Jag är osäker på om jag skulle älska den på mig själv men det beror nog på kombination och tillfälle. Hmmm....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Det är fint, men mitt liv är tyvärr inte fyllt av glitterfester...

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.