måndag 20 februari 2012

Blogroll

Jag har bråkat med att uppdatera min blogg-läslista, som ni hittar nere till vänster. Funktionen för att importera länkar från Google Reader vill inte riktigt vara med på noterna, så om du saknar din - eller någon annans - blogg i listan, så hojta!

Det här är också ett ypperligt tillfälle att promota dig själv ifall du vet med dig att jag inte upptäckt din blogg än och tycker att jag borde göra det :)

23 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska upptäcka min blogg! :D
  Haha, vad jättekonstigt det där kändes att skriva.
  Men du får iallafall hemskt gärna kika in och se om du tycker om den :)

  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej! Beneath är inte alls rätt blogg. Såklart är det www.nailsbymaria.blogg.se som jag menar! :)

   Radera
  2. Sånt får man skriva här :) Jag är alltid på jakt efter nya bloggar så även fast det känns skumt att göra reklam för sig själv så är det bara uppskattat! :)
   Jag har varit inne hos dig förut vill jag minnas men missat att trycka på prenumerationsknappen, så det var ju jättebra att jag blev påmind :)

   Radera
  3. Men åh, tack så mycket för feedbacken! Jag har själv inte google reader (kör på bloglovin) så det hade jag inte en aning om. Tyvärr har jag heller ingen aning om hur jag ska lösa problemet..
   Jag håller helt med dig, jag blir ganska lat när det kommer till bloggar som på sin faktiska sida bara visar rubriken och en liten "teaser" av inlägget! Så håller helt med dig.
   Hm, har du något tips om hur jag ska göra? :)
   Vad kul att du prenumererar, tack för det!
   /Maria

   Radera
  4. Om jag inte är helt ute och cyklar så ska det vara en inställning som heter "Lämna ut hela texter i RSS-flödet" Jag har inte kunnat testa det själv men det låter snarlikt den formulering som Blogger har. Om du tittar på den här bilden:
   https://picasaweb.google.com/105890639821911201123/20Februari2012?authkey=Gv1sRgCJfLv62sza6ceQ#5711317350775298018
   så tog jag en printscreen på hur och var den är :)

   Testa det så ser vi om det funkar :)

   Radera
  5. Ahaa! Nu har jag ändrat, så det borde fungera! :D Tack för hjälpen, vad fint av dig.

   Hur ser det ut, sneakpeak eller fullt inlägg? :)

   Radera
  6. De gamla inläggen är fortfarande klippta, men nya kanske blir rätt. Kan tänka mig att den inte gör om de gamla eftersom de redan är skickade en gång. Får se om det blir bättre sen :)

   Radera
 2. Hej! Har varit en "lurker" på din blogg i HUR LÄNGE SOM HELST...med det sagt så tycker jag att du är en helt underbar förbild coh älskar din blogg...iaf, så tycker jag att du borde upptäcka min blogg ;) Skriver och vloggar också på youtube men på engelska mest inom skönhet än naglar dock.... - Du är mer än välkommen att kika in hos mej med ;)

  http://www.pixijasmine.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lurkare är såklart välkomna också ;D även om det är snäppet roligare med folk som kommenterar. Tack för de vänliga orden, jätteroligt att du gillar bloggen :)
   Din skrivna blogg är lite för lite inriktad på naglar för mig (nån av mina läsare kanske hittar in dock, men vet aldrig, så länkar är aldrig fel). Din vlogg däremot fastnade jag för direkt! Hur trevlig som helst! Så där har jag redan fixat en prenumeration :)
   ...Jag är så glad att jag gör sånna här efterfrågningar om bloggar med jämna mellanrum, jag får alltid tag på så himla bra grejer, även om allting inte är vad jag väntat mig :D

   Radera
 3. Kikar alltid in här, du får gärna länka till mig är ju nybörjare än så länge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ytterligare en blogg jag missat att trycka på knappen på :p

   Radera
 4. Reklam måste man ju göra när du "ber" om det!;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjamen! :) Din blogg är jag inne och läser med jämna mellanrum, men har inte sett den som så nagelinriktad att jag lagt till den i roll-listan. Men läser gör jag som sagt :)

   Radera
 5. Jag tycker du ska upptäcka min! =)) Har ju ett eget nagellacksföretag så lägger ju upp nagelbilder med jämna mellanrum! Är inte så intresserad av kollektioner etc dock, så sådant slipper du hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag redan upptäckt för länge sen :) Är inne och läser lite då och då men det är för lite naglar för att jag ska prenumerera ;) Du gör ju helt rätt dock som gör reklam :)

   Radera
 6. Jag håller på att uppdatera min bloggroll med, det är så kul att hitta nya bloggar som inspirerar! (men det finns så sjukt många bra! :P)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag kommer snart upp i ett antal som är mer än jag klarar av tror jag :) Så nu försöker jag sikta in mig på svenskspråkiga bloggar, så jag iaf begränsar mig lite :p

   Radera
 7. Kolla in min blogg vettja! :) Nybörjare inom nagellacksvärlden, men jag tycker det är hur kul som helst. Din blogg har inspirerat och hjälpt mej en massa. Speciellt köpguiden och allt du behöver veta.. Och, on another note, det du skrev om den här personen som snott dina (och andras) inlägg och lagt i sin egen blogg, det är ju helt sinnes!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag ska genast spana på din blogg :)

   Radera
 8. Är oxå nybörjare inom nagel blogg världen lr igentligen blogg överhuvudtaget, men tittar in nästan dagligen i din blogg, sminkans och en massa flera för tips & tricks m.m. Just nu är min blogg under utformning så är lite flummigt och även mina ploppiga inlägg, men övning ger färdighet:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli kul att se hur den utvecklar sig! :)

   Radera
 9. Oh nu hittade jag flera nya fina att följa! Toppeninitiativ :)
  Ser att min blogg har fått ett litet "suffix" i din blogroll, ett inläggsnamn har följt med: "head3toe no more" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igen... det blir så vare gång jag uppdaterar en lista med din blogg i :) Både i Reader och i blogrollen så följer det med. Jag förstår inte alls varför det blir så. Ska ta bort det igen :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.