måndag 20 februari 2012

Min samling, nyinflyttad i Alex


Tack alla som kommenterat och varit stöttande i förra inlägget! Jag ska inte sluta blogga, i alla fall inte än på ett tag ;)

Över till lite muntrare saker, nagellack i massor! Så här såg det ut när min samling skulle flytta. Hela soffan full med lack! Så här ser det ut som det är hur många som helst, men sen när de är sorterade ser det inte alls mycket ut, konstigt det där :)
Alla bilder är klickbara som vanligt.
Och så här står de nu, i sina lådor. Det fattas fortfarande nästan 50 lack som väntar på att bli testade och därför står på skrivbordet. Men övriga ca 450 stycken står nu på plats i Alex.


Översta lådan är China Glaze, Orly och duokroma Ozotic

Låda två är Zoya och Nubar, som det ser ut just nu…

Låda tre: Misa, Color Club, L.A. Girl, CND och Klean Color

Låda fyra består nu av hololack, jag har alltså slagit isär märkena och har alla holosar tillsammans. Än så länge är det ett experiment men jag tror att jag kommer trivas med det. Längst in gömmer sig också flake-lack som jag gjort samma koncept med, och Nfu-Oh för att hålla ihop det märket lite i alla fall, jag har bara tre Nfu-Oh lack som inte är varken holosar eller flakes. 

Längst ner står fortfarande en salig blandning. Nu har jag samlat ihop mer saker här jämfört med vad som stod längst ner i Helmer. Även ”finare” märken som jag inte har så många av hamnade här, OPI och Essie till exempel. Och märken där det inte blev så många lack kvar efter att jag sorterat ut holosarna, typ A-England. 

28 kommentarer:

 1. Mmm! Ögongodis! Älskar sådana här inlägg. Måste själv införskaffa ny Helmer och försöka få lite ordning på torpet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att se, det är synd bara att man inte kan göra dem för ofta :p

   Radera
 2. Åh, vad jag är avundsjuk! Jag vill också ha en fin liten byrå för mina lack, men det finns faktiskt inget bra ställe i vår stora lägenhet att ha den på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nagellack är ju praktiskt på så sätt att man egentligen kan förvara dem hur som helst, så det funkar ju med plastbackar eller vad man nu har också :)

   Radera
 3. Blir ju lite sotis, vill också ha så många lack! Fast jag håller mig en så länge till mina plastbackar eller lådor kanske man ska säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer med tiden ;) Jag hade ju inte tänkt att samla på mig nästan 500 stycken när jag började, det bara blev så :p

   Radera
 4. Oj där ligger jag i lä med min samling på ca 102st, men de ökar ständigt så snart kanske ja är uppe i samma mängd :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla har vi börjat nånstans :)

   Radera
 5. Det där såg ut lite som julafton! Älskar sådana bilder där hela samlngen är fint sorterad. OCD much?! ;)

  Hoppas att den här kommentaren fastnar nu då vilket inga andra verkar göra :(

  SvaraRadera
 6. Alex är mycket mer rymlig än vad jag trodde. Hur är det när du drar ut lådorna, står flaskorna kvar eller ramlar de? Det är mitt största problem med Helmer att lådorna är så tröga att jag måste dra så mycket så flaskorna ramlar omkull.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sååå mycket lättare att dra ut lådorna i Alex, det var ju eländigt i Helmer, allting bara ramlade hela tiden! Nu rullar de som en dröm. Jag lägger plastmatta i botten också så att de inte ska glida runt, så allting står perfekt.

   Radera
 7. Halkskydd! Det ska jag skaffa till min Alex med. Vad snyggt det blev och det ser jättemycket mindre ut när de står i lådor än när de ligger i en hög.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de där köksskåpsunderläggen på rulle som Ikea har är grymma att ha i botten!
   Det är nästan läskigt att det gör sån skillnad att sortera upp dem. Jag tittar på min samling nu och tycker att den är pytteliten och att jag knappt har några lack :p Men när den låg i soffan i en hög så kände jag snarare att det är nått fel på mig som samlat på mig så många nagellack ^^

   Radera
 8. Wow, tjusigt! Skulle önska det var lika kul att vårstäda garderober, skåp och andra gömmor, men jag misstänker det där var ett roligare projekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lacksamlingen kan man sortera om bara för att det är kul ibland... men andra sorteringsjobb tar jag inte i med tång ens, dötrist ^^

   Radera
 9. Åh, vilken härlig samling! Tack för ögongodiset! :-D

  SvaraRadera
 10. Åhhh som en godisbutik! :) Jag håller på att sortera mina också, har en liten liten förvaring som står på mitt skrivbord som jag gillar! Borde ta några bilder nu när jag ändå är igång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fota vet jag! Klart vi vill se :)

   Radera
 11. Så snygg ordning! Och jag som inte ens fotat mina nystädade lådor än! de lär väl vara stökiga innan jag får fingrarna ur.... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får passa på, iväg och fota med dig med en gång ;D

   Radera
 12. Så fint organiserat! Älskar, älskar, älskar bilder på folks samlingar.

  SvaraRadera
 13. Alltid kul att se en samling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det brukar vara populärt :)

   Radera
 14. Jag skulle just till att skaffa en Helmer men nu vete sjutton om det inte blir en Alex i alla fall!

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade ju valt en Alex :) Men det är ju en prisskillnad med tyvärr

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.